Tuğba Altıntop, Geçirdiği Kazadan Sonra Estetik Yaptırdı - Son Dakika
Magazin

Tuğba Altıntop, Geçirdiği Kazadan Sonra Estetik Yaptırdı

Tuğba Altıntop, Geçirdiği Kazadan Sonra Estetik Yaptırdı

Tuğba Altıntop, Çanakkale Saroz'daki yazlığında geçirdiği talihsiz kazadan sonra yaptırdığı estetikle bambaşka biri oldu.

05.08.2014 12:50  Güncelleme: 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeğeninin yaş gününü kutlamak için Çanakkale Saroz’daki yazlıklarına giden Tuğba Altıntop, yaşadığı talihsiz kazanın ardından estetik operasyon geçirdi.

BAYILIP DÜŞMÜŞTÜ

Yazlıklarının bahçesinde uzun süre güneşlenen Altıntop, daha sonra su almak için kalktığında birkaç adım sonra başının dönesi sonucu dengesini kaybederek sert bir şekilde beton zemine düşmüştü. Ciddi şekilde yaralanan ve burnu kırılan Tuğba Altıntop’un dişlerinde de kırıklar oluşmuştu.

KAZA SONRASI ESTETİK OPERASYON

Altıntop'un evde geçirdiği kaza sonrası yüzüne cam kırıkları battı ve izler kaldı. Yüzündeki camlar çıkarıldıktan sonra kalan izler giderildi ve Tuğba Altıntop’un yüzüne yağ enjeksiyonu yapıldı. Kaza sırasında burnunun kırıldığını instagram hesabından duyuran Altıntop, yeni yüzüyle hayranlarını şaşırttı.

HAYRANLARI TEPKİ GÖSTERDİ

Geçirdiği kazayı bir estetik operasyon için fırsat bilen Altıntop, hayranlarının tepkileri karşısında instagram hesabından şu açıklamayı yaptı: “Burnum kırık mı kalsaydı ya da yapılmış burnum orantısız kalsaydı yüzüme cam kırıkları battı ve izler vardı. Ameliyatta çıkarıldı cam kırıkları. Yağ enjeksiyonu yaptırdım yüzüme. Ama hayatımın bana verdiği her iz beynimde.”


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Tuğba Altıntop, Geçirdiği Kazadan Sonra Estetik Yaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement