Tuğba Kılıç'ın Gümüş Madalyası Korkuteli'ni Sevindirdi - Son Dakika
Spor

Tuğba Kılıç'ın Gümüş Madalyası Korkuteli'ni Sevindirdi

Tuğba Kılıç\'ın Gümüş Madalyası Korkuteli\'ni Sevindirdi

Korkuteli’nin gururu ve milli güreşçi Tuğba Kılıç, Çin Halk Cumhuriyeti’nde düzenlenen 2. Gençlik Yaz Olimpiyat Oyunları’nda gümüş madalya kazandı.

27.08.2014 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korkuteli'nin gururu ve milli güreşçi Tuğba Kılıç, Çin Halk Cumhuriyeti'nde düzenlenen 2. Gençlik Yaz Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazandı. Kılıç'ın madalyası Korkuteli'de sevince yol açtı.

Çin'in Nanjing kentinde devam eden 2. Yaz Gençlik Olimpiyatları'nda Türk sporcuların başarıları devam ediyor. Milli güreşçi Tuğba Kılıç, finalde 70 kiloda Rus rakibi Daria Shisterova mücadele etti. Rus rakibine mağlup olan Kılıç, gümüş madalyanın sahibi oldu. Korkuteli Cengiz Elbeye Güreş İhtisas Spor Kulübü sporcusu olan Tuğba Kılıç'ın gümüş madalya kazanması ilçede sevince yol açtı.

Korkuteli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Karatopak, "Korkuteli'yi ve Türkiye'yi Çin'de temsil eden milli güreşçimiz Tuğba Kılıç'ı tebrik ediyorum. Korkuteli'ne büyük gurur yaşatan, ülkemizi gururlandıran, Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi sporcusu Tuğba Kılıç'a ilçemizin adını dünyaya duyuran güreşçimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Başarılarının devamını diliyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tuğba Kılıç'ın Gümüş Madalyası Korkuteli'ni Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement