Tuğba Özay Canlı Yayında Kendini Savunurken Ağladı - Son Dakika
Magazin

Tuğba Özay Canlı Yayında Kendini Savunurken Ağladı

Antalya'da servis şoförü Halil Kızılyer'i darp ettiği iddia edilen ünlü manken, bir magazin programına telefonla bağlandığı sırada ağladı.

04.03.2015 14:05  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul milletvekili aday adayı, manken ve oyuncu Tuğba Özay, sürücüyü darp ettiği yönündeki haberler hakkında bir magazin programına bağlanarak kendisi savundu.

"BENİM ÜZERİMDEN PRİM YAPIYORSUNUZ"

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylmezsem Olmaz' programına telefonla katılan Şoför Halil Kızılyel ve Tuğba Özay olayı anlattı. Şoför Kızılyel, "Benim aracımda bana kimse hakaret edemez" deyince ardından canlı yayına telefonla ağlayarak katılan Tuğba Özay, "Böyle insanları televizyona çıkartıp benim üzerimden prim yaptırıyorsunuz" dedi. Tuğba Özay'ın açıklamaları şöyle;

"KİMSE BANA ÜSLUP ÖĞRETMESİN"

'Benim duygusal bir insan olduğumu, halktan biri olduğumu, herkesi kucakladığımı biliyorsunuz. İster 3 ister 103 yaşında olsun, hiç kimseye durup dururken hadsizlik yapmam. Ben öyle bir kültürden ve birikimden geliyorum ki; beni bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilir. Herkes benim kadar dürüst, delikanlı ve yürekli olsun. Kimse Tuğba Özay ismi üzerinden prim yapmaya çalışmasın. O emekçiyse biz de emekçiyiz. Bana "Senden başka yolcu da var" dedi. Ben psikoloji okudum. Kimse bana üslup öğretmesin. Valizlerimi içeri almayı teklif ettim. "İçeri alamazsın" dedi, elini kolunu oynatarak.

"TAHRİK VE SAYGISIZLIK VAR"

Taksiye binmek istediğimizde "Valizlerini kendin al" dedi. Bu arkadaşın iç sıkıntıları var sanırım. Hiç kimseye "Bu çocuk işten çıkarılsın" diye talimat vermedim. Kurum yetkilileri geldiğinde de arkadaş agresif hareketlerine devam etti. Omzundan tutup "Kardeşim bir sıkıntın mı var?" dedim. Şirketin yetkilisi bayan "Bu arkadaş geçmişte de böyle olaylar yaptı, biz gereğini yapacağız" dedi. O şikayetçi olunca ben de şikayetçi oldum, arkadaşlarım da şikayetçi oldu. Çünkü orada bize karşı bir tahrik ve saygısızlık var. Olaylar yaşandığında bir adam kameraya alıyordu. Pardon da ne hakkıdır beni videoya çekmek? Benim orada neye maruz kaldığımı bilmeden, ses kaydı olmadan nasıl görüntü çekebilir?'

Görgü tanığı Mazhar Sarıkaya'nın açıklamaları şöyle;

"ŞEREFİM ÜSTÜNE YEMİN EDİYORUM"

"Benim mesleğim futbolcu menajerliği. Olaylar yaşanırken yanımda menajerliğini yaptığım futbolcular da vardı. Tuğba Özay'ın anlattıkları yanlış. Çocuk hiçbir şey söylemedi; Tuğba Özay çocuğa ters düz konuşmaya başlayıp boğazını sıktı ve "Ben ünlüyüm" dedi.
Öyle çirkin davranıyordu ki çocuğa. Anlattıklarının hepsi yalan. Bir insan ünlü diye halka kötü davranmak zorunda mı? O çocuk haklı, isterlerse mahkemelerine de giderim.
Şerefim üstüne yemin ediyorum ki çocuk Tuğba Özay'a hiçbir şey söylemedi."

Tuğba Özay Canlı Yayında Kendini Savunurken Ağladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Tuğba Özay Canlı Yayında Kendini Savunurken Ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Açık sözlü: Bu mu? Milletvekili Ada'yı yazık politika yapmak kimlere kaldı! 15 0 Yanıtla
  • Misafir 1: Programı izledim. Önce servis şoförü bağlandı ona inandım. Sonra bu kadın bağlandı ağladı falan. Pek samimi gelmesede ona da inanacak gibi oldum. Sonrada bi futbol takımının teknik direktörü mü neymiş işte öyle biri bağlandı. Olaya şahit oldum şoför haklı dedi. onada inandım mı bi de. Baktım Nasrettin hocaya bağliyorum değiştirdim kanalı. . Oh beee dünya varmış. Aptal ettiler sabah sabah. 9 0 Yanıtla
  • cereeeeeeeen: aman be hepiniz aynısınız reziller sizi 4 1 Yanıtla

Advertisement