Tuğçe Kazaz: "Atatürk CHP İçin Değil Ülke İçin Savaştı" - Son Dakika
Güncel

Tuğçe Kazaz: "Atatürk CHP İçin Değil Ülke İçin Savaştı"

Ünlü manken ve oyuncu Tuğçe Kazaz, Mustafa Kemal’in askerlerinin CHP için değil ülkenin kurtuluşu için savaştığını vurgulayarak, “CHP ise ülke düşmanı paralel için savaşıyor.

22.03.2015 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü manken ve oyuncu Tuğçe Kazaz, Mustafa Kemal'in askerlerinin CHP için değil ülkenin kurtuluşu için savaştığını vurgulayarak, "CHP ise ülke düşmanı paralel için savaşıyor. Atatürk'ün askerleri ülke kurtuluşa erişsin diye savaştı" dedi.

Ünlü manken ve oyuncu Tuğçe Kazaz, sosyal medya hesabında Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) eleştirdi. Kazaz, Atatürk'ün miras bıraktığı CHP'nin ülkeyi peşkeş çektiğini savunarak açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bazıları yazıyor 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' Onun askerleri bu ülke için savaştılar CHP için değil. CHP ise ülke düşmanı paralel için savaşıyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleri ülke kurtuluşa erişsin diye savaştılar. Ruhları şad olsun. Atatürk'ün mirası CHP ise ülke batsın diye savaşıyor. Haa tamam sizde haklısınız. Mustafa Kemal'in askeri yoktu. Onun askerleri de, Atatürk gibi Osmanlı askerleriydi ama olsun hepsi ülke için savaştılar. Mustafa Kemal Atatürk'ün belki birçok destekçisi vardı ama o şehitlerin tek destekçisi Allah ve ülkelerine olan sevdaları ile taşıdıkları imandı. Sonuç olarak anlamamız gereken CHP bu ülkenin muhalefet partisi değil. Çünkü paralelin Ekmeleddin'ini bu ülkeye cumhurbaşkanı yapmaya çalıştılar. Tabi bir tek CHP değil, ülkeye karşı olan diğer 14 parti de paralelin güdümündeki adamı, bu ülkeye cumhurbaşkanı yapmaya çalıştı. Çok yazık. Bu ülke verdiğimiz oylarla irademizi peşkeş çekmeye çalışanların değil, hepimizin. Bu yüzden ülkemizi seviyorsak hep birlikte sahip çıkmalıyız. Türk-Kürt kardeştir. Bu ayırımı yapan kalleştir. İnsanlıktan uzak inançsızların işidir." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tuğçe Kazaz: 'Atatürk CHP İçin Değil Ülke İçin Savaştı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement