Tuğgeneral Yaşin'den Veda Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Tuğgeneral Yaşin'den Veda Ziyaretleri

Tuğgeneral Yaşin\'den Veda Ziyaretleri

Samsun İl Jandarma Komutanlığı’ndan Şırnak Çakırsöğüt 1. Jandarma Komando Tugay Komutanlığı görevine atanan ve albaylıktan tuğgeneralliğe terfi ettirilen Ercan Yaşin, Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a veda ziyaretinde bulundu.

04.08.2016 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun İl Jandarma Komutanlığı'ndan Şırnak Çakırsöğüt 1. Jandarma Komando Tugay Komutanlığı görevine atanan ve albaylıktan tuğgeneralliğe terfi ettirilen Ercan Yaşin, Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a veda ziyaretinde bulundu.

Tuğgeneral Ercan Yaşin, ilk olarak Vali İbrahim Şahin'i ziyaret etti. Şahin, Samsun İl Jandarma Komutanlığı görevinden Şırnak Çakırsöğüt 1. Jandarma Komando Tugay Komutanlığı görevine atanan Yaşin'e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki hayatında ve yeni görev yerinde başarılar diledi.

Tuğgeneral Ercan Yaşin, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Başkan Yılmaz'la bir süre sohbet eden Yaşin, Samsun'u asla unutmayacağını söyledi.

Başkan Yusuf Ziya Yılmaz ise, "O hain darbecilerin girişiminin ardından bizlerle demokrasi nöbeti tutarak hainlere karşı çıkan komutanımıza yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Kendilerini çok zor ve meşakkatli bir süreç bekliyor. Ama altından kalkacağına inanıyorum" diye konuştu.

Yaşin daha sonra Başkan Yılmaz ve ekibiyle hatıra fotoğrafı çektirdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tuğgeneral Yaşin'den Veda Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement