Tuğlayla Dövdü, Yüzüne Bıçak Fırlattı, Burnunu Isırdı - Son Dakika
Dünya

Tuğlayla Dövdü, Yüzüne Bıçak Fırlattı, Burnunu Isırdı

Kıskanç sevgili, Sevgililer Günü'nde onsuz dışarı çıkmak isteyen kız arkadaşına yapmadığını bırakmadı.

16.09.2014 10:43  Güncelleme: 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22 yaşındaki Kieron Hardy, 25 yaşındaki Tammy Armstrong isimli kız arkadaşını Sevgililer Günü'nde feci şekilde dövmüştü. Yargılanmasına devam edilen Hardy'nin duruşmasında şok ifadeler ortaya çıktı.

SEVGİLİLER GÜNÜ İÇ ÇAMAŞIRIYLA KALDI

Mahkemede verdikleri ifadelere göre; 14 Şubat günü dışarı yalnız çıkmak isteyen genç kadın erkek arkadaşı ile tartışmaya başladı. Elbiselerini yırtan ve kendisini iç çamaşırlarıyla bırakan gözü dönmüş erkek arkadaşından kaçmaya çalışan Armstrong, mutfağa doğru koştu.

YÜZÜNE BIÇAK FIRLATTI

Mutfak kapısının kilitli olduğunu fark eden genç kadına peşinden gelen Hardy tekrar saldırdı. Sol kaşını ısırıp kanatan adamdan kurtulmaya çalışan Armstrong, erkek arkadaşının fırlattığı yüzüne gelen bıçakla yere yığıldı. 20 santimlik bıçak genç kadının üst dudağının sol tarafına isabet etti.

NE BULDUYSA FIRLATTI

Yerden kalkan Armstrong, oturma odasına kaçtı. Hardy, genç kadının üzerine plastik şişe, laptop, müzik masası eline ne geçerse fırlattı. Köşeye sıkıştırdığı genç kadının önce burnunu ısıran Hardy, ardından dişlerini kız arkadaşının koluna geçirdi. Sonrada "Tanrım, bak ne yaptım sana" dedi.

KAFASINA TUĞLA FIRLATTI

Genç adam üst kata çıkınca bu şansı değerlendirmek isteyen Armstrong, mutfak penceresinden kaçmayı denedi. Komşusuna haber vermek isterken genç kadını saçlarından tutup yakalayan Hardy, onu geri savurdu ardından eline tuğla alıp genç kadının kulağının arkasına gelecek şekilde kafasına fırlattı.

SEVGİLİLER GÜNÜ HASTANEDE BİTTİ

25 yaşındaki kadın kafasında kesikler; kaşında, yanağında, kolunda ve bacağında ısırıklar morluklar, vücudunun birçok yerinde çürüklerle o günü hastanede tamamladı. Ayrıca bir dişini de kaybeden Armstrong, hayat boyu kalacak yara izleri ve dudağında sinir zedelenmesi de Sevgililer Günü'nü unutulmaz kıldı.

ÖMRÜNÜN EN KORKU DOLU DAKİKALARI

Mahkemedeki ifadesinde bir buçuk saat evde kapalı kaldığını, ilk başta korkmadığını sadece dışarı gitmesini istemediğini sandığını ama erkek arkadaşının kendisine saldırmasının ardından ömrünün en korku dolu dakikalarını yaşadığını anlattı.

ÖZÜR DİLEDİ

Armstrong, özellikle erkek arkadaşının üzerine bıçakla yürüdüğü anlarda ölüm korkusu yaşadığını, o anda da mahkemede anlatırken de yaşananlara hala inanamadığını, o anlarda aklına çocuklarının geldiğini söyledi.

Genç kadın, Hardy'nin aile düzeni kurmaktan ve çocuk sahibi olmaktan bahsettiğini, öfke nöbetlerinden sonra özürler dilediğini kendisinin de ona inandığını ifade etti.

49 SABIKASI VARMIŞ

Toplamda 49 sabıkası bulunan 22 yaşındaki Hardy, 2013 Noel zamanı Armstrong'un kız arkadaşı olan Caitlin Crawford'un midesine tornavida saplamış.

HAPİSTE VE YARGILAMASI SÜRÜYOR

Suç makinesi Hardy, Tammy Armstrong'a yaşattığı korkunç Sevgililer Günü'nden beri hapiste, yargılanması devam ediyor.

Haberler.com/Adil Yıldız

Tuğlayla Dövdü, Yüzüne Bıçak Fırlattı, Burnunu Isırdı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Tuğlayla Dövdü, Yüzüne Bıçak Fırlattı, Burnunu Isırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • UKKUS;: Bi zahmet elin değmişken ÖLDÜRÜVERSEYDİN (!) bari be adam. . . 2 3 Yanıtla

Advertisement