Tügva'dan Bgc'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tügva'dan Bgc'ye Ziyaret

Tügva\'dan Bgc\'ye Ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bayburt İl Temsilciliği Bayburt Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

15.10.2016 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bayburt İl Temsilciliği Bayburt Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bayburt İl Temsilcisi ve yöneticilerinin ziyaretinde medya mensupları ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Bayburt, gençlik ve medya üzerine muhabbet edildi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bayburt İl Temsilcisi Ahmet Semiz, burada yaptığı açıklamada birinci meselelerinin geleceğimizin teminatı olan gençler olduğunu, gençlerin Allah'a giden yolda önündeki engelleri aşmaları için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını kaydetti.

Semiz, "Türkiye Gençlik Vakfı'nın temelinin ırkına, rengine, şekline bakmadan ve bizi birleştiren bu kadar unsura rağmen ayrıştırmaya çalışanlara prim vermeden herkesin özellikle gençlerin Allah ile bağlarının kuvvetli olmasını amaçlıyoruz. Belki her evin kapısını çalma imkanımız yok ama siz değerli medya mensupları sayesinde her eve girme imkanımız var diyen medyayı etkin kullanamayanların barınamadığı bir dünyada yaşıyoruz ve bu yüzden değerli medya mensuplarının desteklerini her fırsatta görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tügva'dan Bgc'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement