Tügva'dan Üniversite Öğrencilerine Kahvaltı - Son Dakika
Güncel

Tügva'dan Üniversite Öğrencilerine Kahvaltı

Tügva\'dan Üniversite Öğrencilerine Kahvaltı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırklareli İl Temsilciliği tarafından Kırklareli Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilere kahvaltı verdi.

22.10.2016 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırklareli İl Temsilciliği tarafından Kırklareli Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilere kahvaltı verdi.

Öğretmenevinde gerçekleşen program, Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden Behlül Aydoz tarafından Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı.

Program, TÜGVA'nın tanıtım videolarının izlenmesiyle devam etti.

Yüksek Öğrenim Koordinatörü Harun Karanfiler, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin her anlarında yanında olduklarını söyledi.

TÜGVA'nın büyük bir aile olduğunu belirten Karanfiler, "Amacımız gençlerin günümüzde ve gelecekte yapacağı işler noktasında, daha doğrusu güçlü bir vaziyette yol alması bunun dışında öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını karşılamak için öğrencilerimizi desteklemek için aynı zamanda öğrencilerin sosyalleşmesi için okuma grupları oluşturuyor. Kendilerini geliştirmeleri için çeşitli sohbet programları ve çeşitli akademik ders programları organize ediyor, ayrıca kişisel eğitimler düzenliyoruz. Öğrencilerin sosyal bilince sahip olması için sosyal sorumluluk projeleri yapıyoruz. Gençlerimizin her anında yanında olan ve ihtiyaçlarını her zaman karşılayan büyük bir aileyiz." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tügva'dan Üniversite Öğrencilerine Kahvaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement