Tügva Siirt Şubesi Kuruluyor - Son Dakika
Yerel

Tügva Siirt Şubesi Kuruluyor

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Siirt Temsilcisi Halil Seyidoğlu, vakıflarının Siirt'te şubeleşmeye gittiğini ve en yakın sürede yönetim kurulu çalışmalarını tamamlayıp faaliyete başlayacaklarını belirtti.

19.03.2015 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Siirt Temsilcisi Halil Seyidoğlu, vakıflarının Siirt'te şubeleşmeye gittiğini ve en yakın sürede yönetim kurulu çalışmalarını tamamlayıp faaliyete başlayacaklarını belirtti.

Seydioğlu, özel bir parkta yapılan toplantıda ilde faaliyet yürüten ve aralarında Ensar Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, Memur-Sen ile İHH'nın da bulunduğu sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Seydioğlu, gençliğin bilimsel, sosyal, kültürel, zihinsel ve manevi gelişimini amaçladıklarını ifade ederek, kendini sürekli geliştiren, yenileyen ve manevi değerlerine sahip çıkan entelektüel gençlik yetiştirmeyi istediklerini söyledi.

Gençliğin "Büyük Türkiye" idealini sürdürecek irade olduğunu dile getiren Seydioğlu, "İhmaller yüzünden gençlerimiz maalesef ya teröre ya sefahate ya madde bağımlılığına yada ihanet şebekelerine mahkum oldu. Biz TÜGVA olarak gençliğin bilgiye daha kolay hakim olabildikleri ve bilgiyi daha kolay işleyebildiklerini düşünüyoruz. Bu yüzden gençlik aileyi ve toplumu kolayca yönlendirebilmektedir. Davası, Kudüs, Patani, Arakan, Mısır, Doğu Türkistan ve ümmet olan bir nesil yetiştirmek istiyoruz" dedi.

"Siirt'te şubeleşmeye giden vakfımız yakın bir zamanda yönetim kurulu çalışmalarını tamamlayıp faaliyete başlayacağız" diyen Seydioğlu, oluşturulacak yönetim kurulunda 41 kişinin yer alacağını açıkladı.

Toplantıya Ensar Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, Memur-Sen ve alt bileşenleri olan sendikalar, İHH, Kızılay, Gençlerin Eğitimini Destekleme Derneği ve Siirt İçin Mücadele Derneği gibi sivil toplum kuruluşları katıldılar.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tügva Siirt Şubesi Kuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement