Hadımköy'de Tül Fabrikasında Büyük Yangın - Son Dakika
Güncel

Hadımköy'de Tül Fabrikasında Büyük Yangın

İstanbul Hadımköy'deki bir tül fabrikasında yangın çıktı. Yangına, Avrupa Yakası'ndaki tüm itfaiye grupları müdahale etti.

12.06.2015 00:11  Güncelleme: 00:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hadımköy'deki bir tül fabrikasında yangın çıktı. Ömerli Mahallesi Vicdan Sokak'taki üç katlı fabrikada henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın, çevredekiler tarafından itfaiye ekiplerine bildirildi.

AVRUPA YAKASI'NDA Kİ TÜM İTFAİYE GRUPLARI YANGINA GİTTİ

İhbar üzerine olay yerine Avcılar, Başakşehir, Beylikdüzü, Çatalca, Beykent, Hadımköy, Arnavutköy, Kocasinan, Bakırköy, Şişli ve Gaziosmanpaşa itfaiye ekipleri sevk edildi. Bu arada polis, fabrika çevresinde güvenlik önlemi aldı.

İtfaiye ekipleri, fabrikanın depo bölümünde çıktığı öğrenilen yangına köpük ve suyla müdahale etti. Yangının, fabrikanın yakınındaki başka bir binaya sıçramaması için de önlem alındı.

20 GÜN ÖNCE DE YANGIN ÇIKMIŞ

Ayrıca çevredeki itfaiye ekiplerinden bölgeye su tankı ve merdiven aracı takviyesi yapıldı. Sağlık ekipleri de tedbir amacıyla fabrika yakınında bekletildi.

Öte yandan, fabrikada 20 gün önce de küçük çaplı yangın çıktığı öğrenildi.

Hadımköy\'de Tül Fabrikasında Büyük Yangın
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hadımköy'de Tül Fabrikasında Büyük Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Watandas: Kendileri yakmış sigortacilarin cebine koymuşlar 10 bin tl devletide kaldırırlar alsana 10 milyon tl oh ne güzel 5 3 Yanıtla
  • ÇETİN GRUP A.Ş: HADIMKÖY PERVANELERİN KARŞISINDA GECE 23:15 SIRALARINDA OLAN YANGIN A İTFAİYE EKİPLERİNİ BİZZAT BEN YÖNLENDİRDİM ADAMLAR YANLIŞ YOLA GİRMİŞ GECE GECE GÖKYÜZÜNÜ KARA BULUTLAR KAPLADI. 0 0 Yanıtla
  • ombudsman: Hangi fabrika? 0 0 Yanıtla

Advertisement