Tülin Şahin ile Güzellik Sırları! - Son Dakika
Kadın

Tülin Şahin ile Güzellik Sırları!

Tülin Şahin ile Güzellik Sırları!

Tülin Şahin yaratıcı, özgür, cazibeli, klasik olmak üzere dört farklı tarzda, birbiri ile yarışan dört çarpıcı kadına nasıl dönüştüğünü anlattı.

01.08.2013 13:44  Güncelleme: 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TONI&GUY markasının kurucu ortaklarından "Toni ve Guy Mascolo" tarafından keşfedilen Tülin Şahin, kulislerin vazgeçilmez markasını, 15 yıl aradan sonra yeniden temsil ederek, saçlarında, yaratıcı, özgür, cazibeli ve klasik izleri, TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri' nin dört farklı koleksiyonunun dokunuşu ile gözler önüne seriyor.

Modayı Yakından Takip Edenlere, TONI&GUY' ın Türkiye Yüzü Tülin Şahin'den Not;

Sezon modasını saçınla yansıt

Modanın yalnızca kıyafetten ibaret olmadığına, modanın en önemli ve olmazsa olmaz tamamlayıcısının saçlar olduğuna inanan Tülin Şahin, TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri için bir kez daha objektif karşısına geçti ve tarzını tamamlayan saçlara sahip olmanın ipuçlarını paylaştı.

TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri' nin Casual, Classic, Glamour, ve Creative koleksiyonları ile çekimler süresince saçlarını birbirinden çarpıcı 4 farklı tarzla tamamlayan model, saçlarını özgürce ve kendi kontrolünde yaratmayı tercih eden kadınların stil figürüne dönüşüyor.

Keşif zamanı: Tarzını yeniden yarat

Sezon modasını TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri ile yansıtmak çok kolay.

Saçlarınız tarzınıza kattığı tavır ile duruşunuzu değiştirebiliyor, hayat hikâyenizi ele verebiliyor. TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri' nin Casual, Classic, Glamour ve Creative koleksiyonları, basit dokunuşlarla saçlarınızı tarzınızla bütünleştirebileceğiniz, tüm zamanların hem en çarpıcı, hem de en doğal saçlarına sahip olabileceğiniz ürünleri ile tarzınızı yeniden yaratmanıza yardımcı oluyor.

Saçınız artık yeni tarzınız ve modanın kışkırtıcı bir öğesi. Yaratıcı, klasik, doğal ya da göz alıcı bir stil için TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri ile modayı saçlarınıza yansıtın. Yeni sezonda kendi tarzınızı oluşturmak için www.sacintarzin.com sitesindeki ipuçlarını takip edin.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Tülin Şahin ile Güzellik Sırları! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement