Tüm Dünya İznik Ultra'yı Sosyal Medya'dan Takip Edecek - Son Dakika
Güncel

Tüm Dünya İznik Ultra'yı Sosyal Medya'dan Takip Edecek

Tüm Dünya İznik Ultra\'yı Sosyal Medya\'dan Takip Edecek

4.sü düzenlenen Uluslar arası İznik Ultra Maratonu 18-19 Nisan tarihleri arasında 10 Km, 42 Km, 80 Km ve 130 Km'lik parkurlarıyla start alıyor.

16.04.2015 11:34  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30'a yakın ülkeden binden fazla sporcunun katılımının beklendiği Maraton bu yıl Sosyal Medya 'dan yapılacak anlık paylaşımlar ile tüm dünyadan takip edilecek.

İznikli gençler tarafından kurulan ekip ile twitter üzerinden #iznikultra2015 , #BursaUluSehir, #AsicsTR etkietleri ile anlık olarak atılacak tweetler ile yarışın her anı sosyal medya da yer alacak.

136 kilometrelik İznik Ultra Maratonu ile başlayacak olan ultra yarışlarda 46 kilometrelik İznik Dağ Maratonu, 83 kilometrelik Orhangazi Ultra Maratonu ve 10 kilometrelik İznik koşuları yapılacak. Geçen yıl 360 sporcunun katıldığı yarışlar, bu yıl 600 civarında yerli ve yabancı sporcuyu ağırlamaya hazırlanıyor. 10 kilometrelik İznik Koşusu'na katılacak olanlarla bu sayının bin 300'ü bulması bekleniyor. 30'a yakın ülkeden sporcuların ilgi gösterdiği ultra maraton, bu yıl dünyanın önemli elit sporcularını da ağırlamaya hazırlanıyor. Birleşik Krallık'tan Donnie Campbell ve Zoe Salt, Bulgar Maria Nikolova, 246 kilometrelik spartatlon yarışını Türkiye'den ilk ve tek bitiren atlet ve aynı zamanda İznik Ultra 130 kilometre ikincisi ve Orhangazi Ultra 2014 80 kilometre erkekler birincisi Aykut Çelikbaş, Türkiye'de ultra maratonu başlatan, eski dünya şampiyonu Bakiye Duran yarışacak. 83 kilometrelik Orhangazi Ultra Maratonu'nda ise Birleşik Krallık'tan Ben Abdelnoor, İznik Ultra Maratonu 130 kilometre yarışlarını iki kere kazanan ve 2014 Zugspitz Ultra Maratonu kadınlar üçüncüsü olan Rus sporcu Elena Polyakova, dünyanın en başarılı atletlerinden Fransız Emmanuel Gault ve Benoit Girindel, 42 kilometrede yine Fransızların iki yüzden fazla ultra yarış bitirmiş olan ünlü atleti Benoit Laval ve 2013-2014 Dağ Maratonu üçüncüsü milli triatlet Duygun Yurteri de koşacak." Açıklamada, bu seneki yarışları Japonya, İtalya, İspanya, Fransa, İngiltere ve ABD'den medya mensuplarının da takip edeceği bildirildi.

Genç ekip herkesi #iznikultra2015 , #BursaUluSehir, #AsicsTR etkietleri ile tweet atarak bu organizasyon hakkında duygu ve düşüncelerini paylaşmaya davet ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tüm Dünya İznik Ultra'yı Sosyal Medya'dan Takip Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement