Tüm İmkanlarımızı Sizlere Sunuyoruz - Son Dakika
Güncel

Tüm İmkanlarımızı Sizlere Sunuyoruz

Beyoğlu Belediye Başkanı, "Halkımızın istifade etmesi için, Semt Konaklarımızda size tahsis ettiğimiz PTT şubelerinde, bekçi, temizlik ve sosyal alanlar dahil bütün imkanlarımızı sizlere sunuyoruz." dedi.

25.10.2014 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Tarihimizdeki en eski kurumlardan biri olan PTT'nin 174. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle Kasımpaşa Merkez PTT Şube Müdürü Hamdi Temur'u makamında ziyaret etti. Başkan Demircan, "Halkımızın istifade etmesi için, Semt Konaklarımızda size tahsis ettiğimiz PTT şubelerinde, bekçi, temizlik ve sosyal alanlar dahil bütün imkanlarımızı sizlere sunuyoruz." dedi.

"Geçmişteki tecrübesini geleceğe taşıyor"

PTT'nin, ülkemizdeki en önemli kurumlarının başında geldiğini belirten Başkan Demircan, "Uzun yıllar boyunca halkımıza hizmet eden ve iletişim yükünü çeken PTT kurumu, vizyonunu geçmişteki tecrübesiyle birlikte geleceğe taşıyor." dedi.

"Amacımız vatandaşımıza daha kaliteli bir hizmet sunabilmek"

Kasımpaşa Merkez PTT'nin bulunduğu bölgedeki yolları ve alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden Başkan Demircan, "Halkımızın istifade etmesi için, Semt Konaklarımızda size tahsis ettiğimiz PTT şubelerinde, bekçi, temizlik ve sosyal alan dahil bütün imkanlarımızı hizmetinize sunuyoruz. Hizmeti halkımızın ayağına götürelim diye, sizden herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Amacımız vatandaşımıza daha kaliteli bir hizmet sunabilmek." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tüm İmkanlarımızı Sizlere Sunuyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement