Tüm İşçi Emeklileri Derneği Bozüyük Şubesi'nden Taksitli Kömür Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Bozüyük Şubesi'nden Taksitli Kömür Kampanyası

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Bozüyük Şube Başkanı Necmi Öz, SSK ve BAĞKUR emeklilerine yönelik taksitli kömür kampanyası başlattıklarını bildirdi.

22.08.2012 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Bozüyük Şube Başkanı Necmi Öz, SSK ve BAĞKUR emeklilerine yönelik taksitli kömür kampanyası başlattıklarını bildirdi.

Öz, gazetecilere yaptığı açıklamada, eylül ayı sonuna kadar sürecek kampanyadan derneğe üye tüm emeklilerin yararlanabileceğini belirterek, şu ana kadar 110 aileden 186 ton kömür talebi geldiğini ve dağıtımın başladığını söyledi.

Derneğin, Bozüyük'te emeklilere yönelik tek kurum olduğunu ve bu yüzden sorumluluklarının fazla olduğunu dile getiren Öz, şöyle devam etti:

"Derneğimiz tarafından her yıl yapılan taksitli kömür kampanyamız bu sene de başladı. Alım gücü düşük emekli üyelerimiz bu kampanya sayesinde, kaliteli kömür alarak taksitle ödeme imkanına sahip oluyor. Bozüyük'te emeklilere hizmet veren derneğimizin şu anda 680 üyesi var. Üyelerimize hizmet vermek, onların sıkıntılarını gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. Önümüzdeki aylarda şube olarak üye kimlik kartı uygulamasına geçeceğiz. Üyelerimiz bu kartlarla, Bozüyük ve Eskişehir'deki bazı marketlerle yapacağımız anlaşmalarla indirimli alışveriş yapma imkanına kavuşacak. Ayrıca Eskişehir'deki bazı özel hastanelerde indirimli tedavi imkanı bulacaklar."

Ramazan Bayramı'ndan sonra üye çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Öz, Bozüyük'te kasım ayına kadar üye sayısını bin 500'e çıkarmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Muhabir: Barış Eren/ Mehmet Candikmen

Yayıncı: Mürsel Çetin - BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tüm İşçi Emeklileri Derneği Bozüyük Şubesi'nden Taksitli Kömür Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement