Tüm Yerel-sen'den Başkan Çerçioğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tüm Yerel-sen'den Başkan Çerçioğlu'na Ziyaret

Tüm Yerel-sen\'den Başkan Çerçioğlu\'na Ziyaret

Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen) Genel Merkez ve Aydın Şube yöneticileri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

13.07.2015 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen) Genel Merkez ve Aydın Şube yöneticileri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.

Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen) Genel Sekreteri Cengiz Gülebay, Tüm Yerel-Sen Genel Hukuk Sekreteri Arap Mucur, Tüm Yerel-Sen Genel Merkez Avukatı uğur Yusuf, Tüm Yerel Sen Aydın Şube Başkanı Levent Çoşkun ve sendika yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLMUŞ BİR BELEDİYE BAŞKANI

Sendika Genel Sekreteri Cengiz Gülebay, Başkan Çerçioğlu'nun tüm Türkiye'ye örnek olmuş çok önemli bir Belediye Başkanı olduğunu belirterek ziyarette sendikanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Gülebay, Başkan Çerçioğlu'nun sosyal belediyecilik anlayışıyla verdiği hizmetlerden dolayı her zaman gurur duyduklarını belirterek, "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etmekten dolayı çok mutluyuz. Yapılan hizmetler çok başarılı. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin üreticiye ve vatandaşı destekleyen projeleri diğer belediyelere de örnek olmalı. Aydın, böylesine başarılı ve örnek bir belediye başkanı olduğu için çok şanslı" diye konuştu.

Tüm Yerel-Sen üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Çerçioğlu, ziyaret nedeniyle Tüm Yerel-Sen yöneticilerine teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tüm Yerel-sen'den Başkan Çerçioğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement