Tumblr, Instagram'ı Geçti - Son Dakika
Teknoloji

Tumblr, Instagram'ı Geçti

Tumblr, Instagram\'ı Geçti

Tumblr, büyüme hızı konusunda Instagram'ı geride bırakmayı başardı.

26.11.2014 19:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Günümüz sosyal ağlarının büyüme hızları gerçekten inanılmaz seviyelerde. Görünüşe göre bu durum artarak devam edecek. Ancak bu durum Facebook, Twitter gibi büyük sosyal ağlar için geçerli değil tabii ki. Çünkü bu sosyal ağları kullanmaya başlayan kişilerin sayısı bir hayli fazla ve artık sosyal ağların büyüme hızları da haliyle bir hayli yavaş.


Diğer taraftan Instagram, Tumblr, Pinterest gibi daha yeni olan sosyal uygulamaların büyüme hızları ise çok daha fazla. Bu konuda yeni yayınlanan istatistikler ise bir hayli ilgi çekici.


TechCrunch'ın yapmış olduğu habere göre, büyüme hızı konusunda Instagram, Tumblr ve Pinterest gibi ağların gerisinde kalmış. Bu son ayın istatistiklerini içeren tablo;



Ayrıca son 6 ayın büyüme oranlarına baktığımızda ise bu alanda ise Snapchat'in liderliği gözüküyor. Son 6 ayın en çok büyüyen sosyal ağlarında ilk üçün diğer iki ismi ise Facebook Messenger ve Instagram.


Öte yandan Tumblr kullanıcılarının aktiflik durumları da gözden kaçmıyor. Peki sizin kullandığınız sosyal ağlar hangileri?





Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Tumblr, Instagram'ı Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement