Tümosan'dan Hatay'da "Tarla Günleri" Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Tümosan'dan Hatay'da "Tarla Günleri" Etkinliği

Tümosan\'dan Hatay\'da "Tarla Günleri" Etkinliği

TÜMOSAN tarafından 30 Temmuz - 1 Ağustos 2016 tarihlerinde Antakya ve Kırıkhan ilçelerinde "Tarla Günleri" etkinliği düzenlenecek.

29.07.2016 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜMOSAN tarafından 30 Temmuz - 1 Ağustos 2016 tarihlerinde Antakya ve Kırıkhan ilçelerinde "Tarla Günleri" etkinliği düzenlenecek.

TÜMOSAN Genel Müdür Yardımcı Serhan Olgun, yaptığı yazılı açıklamada, her yıl düzenledikleri tarla günleri etkinliği sayesinde çiftçilere hem modelleri hakkında bilgi verdiklerini hem de çiftçilere ürünleri test etme imkanı sunduklarını ifade etti.

Çiftçilerden aldıkları geri dönüşlerle model tasarladıklarını ifade eden Olgun, şunları kaydetti:

"Çiftçilerimizden ilham alarak gerçekleştirdiğimiz inovasyonlarla ürün yelpazemizi genişleterek model sayımızı artırmaya devam ediyoruz. TÜMOSAN olarak geçtiğimiz yıl balya makinesi ve kepçe ile giriş yaptığımız ekipman pazarında toprak işleme ekipmanları, hasat harman makinaları, hayvancılık makinaları ve ekim-bakım-gübreleme makinaları olmak üzere dört ürün grubunda 19 ürün ve 320'ye varan ana modelimiz bulunuyor. Bunun yanında her bahçe ürününe uygun bahçe traktörü modellerini hızla seri üretime hazırlıyoruz. 7100 ve 8100 traktör modellerinin ön kaporta ve kabin, teleskobik ve katlanabilir direksiyon, dijital klima bölümlerini yenileyerek çiftçilerimizin beğenisine sunduk. TÜMOSAN olarak ulusaldan evrensele bir marka yaratma vizyonuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz."

Olgun, 30 Temmuz - 1 Ağustos 2016 tarihlerinde Antakya ve Kırıkhan ilçelerinde yapacakları etkinliğe tüm Hataylıları davet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tümosan'dan Hatay'da 'Tarla Günleri' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement