Tümsiad Şube Başkan Vekili Selami Uzun'un Turizm Haftası Mesajı - Son Dakika
Yerel

Tümsiad Şube Başkan Vekili Selami Uzun'un Turizm Haftası Mesajı

Tümsiad Şube Başkan Vekili Selami Uzun\'un Turizm Haftası Mesajı

Eskişehir Tüm Sanayici İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şube Başkan Vekili Selami Uzun, Turizm Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

15.04.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Tüm Sanayici İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şube Başkan Vekili Selami Uzun, Turizm Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında, Türkiye'de hızla gelişmekte olan turizm potansiyelinden, Eskişehir'in de yeteri kadar pay aldığına dikkat çeken Vekil Uzun, bu alanda hak edilen noktaya gelebilmek için tüm herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirtti. Uzun mesajında, "İlimiz, eşsiz doğal güzellikleri, tarihsel dokusu ve kültürel zenginlikleri ile önemli bir turizm potansiyeline sahiptir. Bu bağlamda, turizmin çeşitlendirilebilir anlamda çoğaltılması ilimize değer katacaktır. İlimizin turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması yönünde önemli adımlar atılmıştır. Ülke turizmi içinde de farklı ve nitelikli bir konum kazandırarak turizm sektöründe marka yapmak amacıyla her türlü gayreti göstermeliyiz. Bacasız Sanayi olarak tanımlanan ve her yıl 15 - 22 Nisan tarihleri arasında kutlanan "Turizm Haftası" dolayısıyla ilimizde bulunan bütün turizm değerlerinin ön plana çıkarılacağı bir yıl olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tümsiad Şube Başkan Vekili Selami Uzun'un Turizm Haftası Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement