TÜMSİAD'tan Gala Tesisleri ve Alp Reklam'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

TÜMSİAD'tan Gala Tesisleri ve Alp Reklam'a Ziyaret

TÜMSİAD\'tan Gala Tesisleri ve Alp Reklam\'a Ziyaret

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Osmaniye Şubesi'nin üye ziyaretleri işadamları tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

12.04.2014 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜMSİAD'ın üye işyeri ziyaretleri devam ediyor

Başkan Yardımcısı Gökmen Okyay, Yönetim Kurulu Üyesi Paşa Halil Mart, Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Özgür Göktürk ve Medya İletişim Komisyon Başkanı Şükrü Tozluklu'dan oluşan TÜMSİAD heyeti üye ziyaretleri kapsamında Gala Tesisleri ve Alp Reklamı ziyaret etti.
Dernek üyesi işadamlarını kendi işyerlerinde ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen TÜMSİAD Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Nihat Arslan, iş dünyasının sorunlarını ve beklentilerini yerinde tespit ediyoruz dedi.

Gala Tesisleri ile Alp Reklam ziyaretinde TÜMSİAD heyeti adına konuşan Nihat Arslan, dernek faaliyetleri hakkında bilgi vererek yapılacak çalışmaları anlattı. TÜMSİAD Osmaniye Şubesi'nin Devlet Bahçeli Bulvarı 2. Etap'da yeni yerinde hizmet verdiğini ifade eden Arslan, Gala Tesisleri işletmecisi Alper Ağyar ile Alp Reklam yetkilisi Gökhan Çetin'den çalışmaları hakkında bilgi alarak başarılar diledi.

TÜMSİAD'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Gala Tesisleri işletmecisi Alper Ağyar, hizmet sektörünün Osmaniye'deki genel durumu hakkında bilgi verdi. Gala Tesisleri'nin Osmaniye'nin değişen yüzüne örnek gösterilmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Ağyar TÜMSİAD'ın çalışmalarıyla da iftihar ettiğini söyledi.

Osmaniye'de firmaların kurumsallaşma sorunu yaşadığına vurgu yapan Alp Reklam yetkilisi Gökhan Çetin, işadamlarını sektörleri ile ilgili araştırma yapmaya ve TÜMSİAD gibi faaliyet gösteren kuruluşların çalışmalarına katılmaya davet etti. Alp Reklamın sektöründe Akdeniz Bölgesi'nde ilk 5 içinde olduğunu belirten Çetin yatırımlarının devam edeceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TÜMSİAD'tan Gala Tesisleri ve Alp Reklam'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı
    20:39 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, meclis toplantısında 2023 Yılı Faaliyet Raporu'nu açıkladı. İmamoğlu, yaptıkları yatırımları ve gerçekleştirdikleri transferleri paylaştı.


Advertisement