Tunca Nehri'nde Planlanan Rekreasyon Projesi - Son Dakika
Yerel

Tunca Nehri'nde Planlanan Rekreasyon Projesi

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Tunca Nehri çevresinde yapılan rekreasyon projesinin kente çok büyük değer katacağını söyledi.

19.10.2014 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Tunca Nehri çevresinde yapılan rekreasyon projesinin kente çok büyük değer katacağını söyledi.

Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, elektrik üretimi, rekreasyon projelerini de kapsayan "Sular üstünde yükselen şehir, Tunca Nehri" projesiyle ilgili DSİ 11. Bölge Müdürlüğü'nün haklı bulduğu bazı gerekçelerle olumsuz görüşleri olduğunu söyledi.

Projenin uygulanmasının kente artı değer katacağı görüşünde olduklarını ifade eden Şahin, "Belediye Başkanı Recep Gürkan'la DSİ Genel Müdürü'nü ziyaret edeceğiz. Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu da sağ olsunlar, kendisinin de projeye dahli söz konusu, gerekli görüşmeleri yaptı. Bu güdümlü proje Edirne'ye bir Edirne daha katacak. DSİ'nin ilk görüşü olumluydu ama şimdi değişti. Görüşlerinde haklı gerekçeler var ama biz yapılmasının daha doğru olduğuna inanıyoruz. Sanırım genel müdürlükte biz bunu halledeceğiz" diye konuştu. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tunca Nehri'nde Planlanan Rekreasyon Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement