Tunçbilek Beldesi İçme Suyuna Kavuşuyor - Son Dakika
Yerel

Tunçbilek Beldesi İçme Suyuna Kavuşuyor

Tunçbilek Beldesi İçme Suyuna Kavuşuyor

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Tunçbilek beldesine içme suyu müjdesi verdi.

15.07.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Tunçbilek beldesine içme suyu müjdesi verdi. İçme suyu projesiyle beldeye 2050 yılına kadar içme suyu garantisi verildi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Tavşanlı İçme suyu Projesi hususunda kendisine gelen taleplere destek vererek tesisin 2015 yılı yatırım programına alınmasını sağladı.

İçme suyu projesiyle Tavşanlı ilçesi ile Tunçbilek Beldesi'nin 2050 yılına kadar olan içme ve kullanma suyu garanti altına alınacak. 37 km'lik isale hattı vasıtasıyla Esatlar kaynağından su iletilecek tesis için yaklaşık 25 milyon TL'lik bir bütçe ayrılacak.

Veysel Eroğlu kendi desteği ile yatırım programına alınan projenin ön hazırlıklarının devam ettiğini ve kısa zamanda ihalesinin yapılarak inşaatına başlanacağını kaydetti. İçme suyu konusunda ülke genelinde çok büyük işlere imza attıklarını ifade eden Eroğlu, Kütahya içinde büyük düşündüklerini ve yapacakları içme suyu tesisi ile gerek Tavşanlı ilçesine gerekse de Tunçbilek Beldesine 2050 yılına kadar içme ve kullanma suyu temin edeceklerini söyledi. (Tİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tunçbilek Beldesi İçme Suyuna Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement