Tunceli'de 4 Güvenlik Görevlisi Şehit Oldu - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de 4 Güvenlik Görevlisi Şehit Oldu

Tunceli Valiliği, Pülümür İlçesi ile Bingöl'ün Kığı İlçesi Sınırında Dün Yapılan Operasyonda, 4 Güvenlik Görevlisinin Şehit Olduğunu, Toplam 6 Teröristin Ölü Ele Geçirildiğini Bildirdi.

10.04.2007 07:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli Valiliği, Pülümür İlçesi ile Bingöl'ün Kığı İlçesi sınırında dün yapılan operasyonda, 4 güvenlik görevlisinin şehit olduğunu, 1 güvenlik görevlisinin yaralandığını, toplam 6 teröristin ölü ele geçirildiğini bildirdi.

Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Tunceli'nin Pülümür İlçesi ile Bingöl'ün Kığı İlçesi sınırında bulunan bölgede, güvenlik güçlerince icra edilen operasyon neticesinde bir grup teröristle karşılaşıldığı belirtilerek şöyle denildi:

''Güvenlik güçlerinin (Teslim ol) çağrılarına teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine çıkan silahlı çatışma neticesinde, 4 güvenlik görevlisi şehit olmuş, 1 güvenlik görevlisi yaralanmış, 6 terörist ölü ele geçirilmiştir.

Teröristlerle birlikte 6 adet kaleşnikof piyade tüfeği, silahlara ait mühimmat ve teçhizat ile terör örgütüne ait çok sayıda sığınak ve depo içerisinde bol miktarda patlayıcı madde, örgütsel malzeme ele geçirilmiştir.''

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tunceli'de 4 Güvenlik Görevlisi Şehit Oldu - Son Dakika


Advertisement