Tunceli'de Ambulanslar Davullu Zurnalı Törenle Hizmete Alındı - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de Ambulanslar Davullu Zurnalı Törenle Hizmete Alındı

Vali Kaymak: "Amacımız, ilimizi layık olduğu hizmetlere kavuşturmaktır" "(Çözüm süreci) Barışın devam etmesi konusunda herkese vazife düşmektedir.

05.02.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanlığınca Tunceli'ye gönderilen 4 ambulans, davullu zurnalı törenle hizmete alındı.

İl Sağlık Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene, Vali Osman Kaymak, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Tunç, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, İl Müftüsü Hüseyin Yıldırım, kurum müdürleri ve sağlık çalışanları katıldı.

Sağlık çalışanlarıyla davul zurna eşliğinde halay çeken Vali Kaymak, törende yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanlığınca gönderilen bu 4 araçla kentteki ambulans sayısının 34'e yükseldiğini söyledi.

İl genelinde tamamlanan yatırımlar için 32 milyon lira harcandığını ve planlanan yatırımlar olduğunu belirten Kaymak, "İnsanın dinine, inancına, ırkına bakılmaz. Hasta hastadır, en iyi şekilde muamele görmesi gerekir. Bu hizmetlerin ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Amacımız, ilimizi layık olduğu hizmetlere kavuşturmaktır" diye konuştu.

Çözüm sürecine değinen Kaymak, şunları kaydetti:

"Huzur ve barışın kalıcı olması halinde görülecektir ki ilimizin hamle yapması, atılım göstermesi çok mukadderdir. Bu amaçla çalışıyoruz. İlimize gelen Başbakan ve bakanlara bütün projelerimizi sunuyor ve destek istiyoruz. Ümit ederim bu yatırımlar da gelmesi halinde Tunceli gelecekteki barış ortamının temel kaynağı olacaktır. Tabii ki barışın devam etmesi konusunda herkese vazife düşmektedir. İlimizin, halkımızın çektiği sıkıntılar artık bitsin, kan ve gözyaşı dursun, insanlar artık mutluluğu, geliri paylaşsın. Güzel günlerde birbirimize destek olalım istiyoruz. İnşallah bu güzel günlerin daha erken gelmesi ümit ve temennisiyle tekrar bu ambulanslar ilimize hayırlı olsun, hastalara şifa versin ve burada çalışan arkadaşlarımıza Allah kaza bela vermesin. Sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum."

İl Müftüsü Yıldırım'ın okuduğu duanın ardından Vali Kaymak ve beraberindekiler, "hayırlı olsun" temennisinde bulunup kurdele keserek 4 ambulansı hizmete aldı. - Tunceli

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tunceli'de Ambulanslar Davullu Zurnalı Törenle Hizmete Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement