Tunceli'de Baz İstasyonuna Bombalı Tuzak - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de Baz İstasyonuna Bombalı Tuzak

Tunceli\'de Baz İstasyonuna Bombalı Tuzak

Tunceli'nin Ovacık İlçesi'nde bir GSM şirketine ait baz istasyonuna yerleştirilen bomba, son anda fark edilerek güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirildi.

17.04.2016 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'nin Ovacık İlçesi'nde bir GSM şirketine ait baz istasyonuna yerleştirilen bomba, son anda fark edilerek güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı tarafından Ovacık İlçesi Göktepe bölgesinde 2 gün önce operasyon gerçekleştirildiği belirtilerek şöyle denildi:

"Göktepe bölgesinde bulunan Türk Telekom A.Ş.'ne ait baz istasyonuna yerleştirilmiş, 1 adet 10 kiloluk zeytin tenekesine elektrikli fünye ile bağlantılı 25 kilo amonyum nitrat vasıflı EYP (El Yapımı Patlayıcı) tespit edilmiştir. Ovacık Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda ele geçirilen EYP aynı gün yerinde imha edilmiştir."

ELE GEÇEN PKK MALZEMELERİ

Valilik, Pülümür ilçesi Sevdin ormanları bölgesinde Tunceli Jandarma Bölge ve İl Komutanlığı birlikleri tarafından hava destekli gerçekleştirilen ve 3 PKK'lının öldürüldüğü operasyonda ele geçen malzemelerin görüntülerini basına verdi. Sevdin ormanlarında ölü olarak ele geçirilen ve biri üst düzey sorumlu olan PKK'lıların cesetleri, otopsi ve kimlik tespiti için Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildiği belirtildi.

- Tunceli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli'de Baz İstasyonuna Bombalı Tuzak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement