Tunceli'de Bomba İhbarı Feribot Seferlerini Durdurdu - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de Bomba İhbarı Feribot Seferlerini Durdurdu

Tunceli\'de Bomba İhbarı Feribot Seferlerini Durdurdu

Tunceli'DE BOMBA İHBARI FERİBOT SEFERLERİNİ DURDURDU (ek)3)FERİBOT SEFERLERİ NORMAL'E DÖNDÜPertek İlçesi'nde 4 saat boyunca feribot seferlerinin güvenlik gerekçesiyle durdurulmasının nedeni ortaya çıktı.

11.05.2016 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'DE BOMBA İHBARI FERİBOT SEFERLERİNİ DURDURDU (ek)

3)FERİBOT SEFERLERİ NORMAL'E DÖNDÜ

Pertek İlçesi'nde 4 saat boyunca feribot seferlerinin güvenlik gerekçesiyle durdurulmasının nedeni ortaya çıktı. Feribot İskelesi ile Pertek arasındaki ana yola yerleştirilen 2 mutfak tüpü içerisine tuzaklanan 100 kiloluk bir patlayıcı bulunduğu ve bu patlayıcının imha edilmesi için yolun kapatılarak, feribot seferlerinin de iptal edildiği öğrenildi. Tunceli Valiliği'nden verilen bilgiye göre, dün öğlen saatlerinden itibaren Pertek- Elazığ Karayolu'nun Pertek İlçe çıkışı ile Keban Gölü üzerinde ulaşımı sağlayan feribot iskelesi arasındaki kısıma, PKK'lılarca tahrip gücü yüksek patlayıcı yerleştirildiği ihbarı üzerine Pertek-Elazığ arasındaki feribot seferlerinin geçici bir süre iptal edildiği ve Pertek- Hozat ve Pertek-Elazığ Karayolu'nun da güvenlik gerekçesiyle kapatıldığı belirtildi.

Polis ile jandarma ekiplerinin karayolunda yaptığı aramalar neticesinde Kaladibi Mahellesi yakınlarında feribot iskelesine yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta, bir menfez içine yerleştirilen 100 kilo ağırlığında el yapımı patlayıcının bulunması ve daha sonra askerlerce kontrollü olarak patlatılması sonucu, karayolunun akşam saatlerinde trafiğe açıldığı ve feribot seferlerinin de gerekli güvenlik önlemlerinin sağlanması sonrası tekrar başladığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli'de Bomba İhbarı Feribot Seferlerini Durdurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement