Tunceli Kırsalında Büyük Operasyon - Son Dakika
Güncel

Tunceli Kırsalında Büyük Operasyon

PKK'lı teröristlerin sık sık yol kapatıp kimlik kontrolü yaptığı Tunceli, Pülümür, Ovacık ve Erzincan arasında kalan kırsal alanda geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

15.09.2015 12:21  Güncelleme: 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'de teröristlere yönelik geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Çok sayıda askerin katıldığı operasyona havadan helikopterler destek veriyor.

YOL ULAŞIMA KAPATILDI

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK), Tunceli, Pülümür, Ovacık ve Erzincan arasında kalan kırsal alanda geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Operasyon çerçevesinde, Tunceli Valiliği'nce, Tunceli-Pülümür-Erzincan ile Tunceli-Ovacık karayolları bugün saat 05.00 itibariyle, güvenlik nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

OPERASYON DÜĞMESİNE BASILDI

18 Eylül'e kadar kapalı olacağı belirtilen yollara, zırhlı askeri araçlar da konuşlandırıldı. Çok sayıda askerin sevk edildiği bölgede operasyonun düğmesine basılırken, operasyona helikopterler de havadan destek veriyor.

HEM KIRSALDA HEM KENTTE OPERASYON

Öte yandan, askerin kırsal alandaki operasyonu sürerken, polis de Tunceli merkez ve ilçelerinde, örgüte yardım ve yataklık ettiği tespit edilen kişilere yönelik operasyon düzenledi. Çok sayıda kişinin gözaltına alındığı operasyonla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Tunceli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Ekipleri(TEM) sabah saatlerinde ev ve işyerlerine eş zamanlı baskınlar gerçekleştirdi. Baskında PKK ile ilişkisi olduğu iddia edilen 6 kişi gözaltına alınarak Tunceli Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Gözaltına alınan 6 kişinin ifadeleri sürüyor.

Tunceli Kırsalında Büyük Operasyon
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tunceli Kırsalında Büyük Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • konyalı mustafa: konyada tuncelili görürsem dövecem 16 49 Yanıtla
  • TURKUAZ: YAKALAMAYIN ISTEMIYORUZ GORTUGUNUZ YERDE VURUN. 26 4 Yanıtla
  • Milliyetçi: Tunceli dağlarının hepsini atom bombasiyla temizleyelim 16 8 Yanıtla
  • İbrahim: Vatan bölünmez bütünlüğünü koruyan tek muesesedir 10 1 Yanıtla
  • Kalem: Vatan bölünecek yıllardır bu ülke mücadele ediyor boş bu Vatanın bölünmesi bence herkes için daha iyi olcak 0 0 Yanıtla

Advertisement