Tunceli'de Kar Esareti : 200 Köy Yolu Kapandı - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de Kar Esareti : 200 Köy Yolu Kapandı

Tunceli\'de Kar Esareti : 200 Köy Yolu Kapandı

Tunceli'de kar esareti : 200 köy yolu kapandı TUNCELİ'nin Ovacık, Hozat, Nazimiye ve Pülümür ilçelerinde etkili olan kar yağışı, gece yarısından itibaren kent merkezini de etkisi altına aldı.

19.02.2015 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'de kar esareti : 200 köy yolu kapandı

TUNCELİ'nin Ovacık, Hozat, Nazimiye ve Pülümür ilçelerinde etkili olan kar yağışı, gece yarısından itibaren kent merkezini de etkisi altına aldı. Kar yağışı nedeniyle il genelinde 200 köy yolu ulaşıma kapandı.

Ovacık, Hozat, Nazimiye ve Pülümür İlçelerinde 2 günden beri etkili olan kar yağışı, dün geceden itibaren kent merkezinde hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Aralıksız devam eden kar yağışı, Tunceli genelinde 200 köy yolunun ulaşıma kapanmasına yolaçtı. Tunceli- Erzincan karayolu dün geceyarısı da yoğun kar yağışı yüzünden kapandı. Sabah saatlerinde ekiplerin kar temizleme çalışması sonucu kontrollü olarak açılan Tunceli-Erzincan karayolunda yol açma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Tunceli kent merkezinde dün gece yarısı yağmaya başlan kar kalınlığı 30 santim metreye ulaşırken, Ovacık, Nazimiye ve Pülümür İlçeleri'nde ise 1.5 metreye ulaştığı öğrenildi.

Tunceli-Ovacık karayolunda çığ riski nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanırken, özel idare ekipleri kapanan köy yollarının açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli'de Kar Esareti : 200 Köy Yolu Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement