Tunceli'de Operasyona Giden Askeri Araca Bombalı Saldırı (4) - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de Operasyona Giden Askeri Araca Bombalı Saldırı (4)

Valilik AÇIKLAMASI Tunceli Valiliği, PKK'lıların zırhı araca düzenlediği ve 2 askerin şehit olduğu, 2 askerin de yaralandığı bombalı saldırıyla ilgili yaptığı ylazılı açıklamada yaralı askerlerden birinin taburcu edildiğini açıkladı.

18.10.2015 23:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valilik AÇIKLAMASI

Tunceli Valiliği, PKK'lıların zırhı araca düzenlediği ve 2 askerin şehit olduğu, 2 askerin de yaralandığı bombalı saldırıyla ilgili yaptığı ylazılı açıklamada yaralı askerlerden birinin taburcu edildiğini açıkladı. Patlamada yüksek gerilim hattında oluşan hasar nedeniyle kente elektrik verilemediği de kaydedilen açıklamada şöyle denildi:

"18.10.2015 günü Tunceli- Erzincan karayolu üzerinde Mayın/EYP arama tarama faaliyeti gerçekleştiren güvenlik güçlerine ait zırhlı aracın geçişi esnasında Bilgili Mahallesi Mevkiinde BTÖ mensuplarınca önceden yerleştirilmiş olan EYP'nin patlatılması sonucu 2 askerimiz şehit olmuş, 2 askerimiz de yaralanmıştır. Yaralı olarak Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 1 askerimiz yapılan tedavisinin arından taburcu edilirken, Elazığ Askeri Hastanesi'ne kaldırılan 1 askerimizin tedavisine devam edilmektedir.

Patlama sonrası eylemi gerçekleştiren BTÖ mensuplarına yönelik bölgede başlatılan geniş çaplı operasyonlar devam etmektedir.

BTÖ mensuplarınca patlatılan EYP sonucu bölgeden geçen yüksek gerilim hattında oluşan büyük hasar nedeniyle bu saate kadar ilimize elektrik verilmemiş olup, oluşan hasarın giderilmesine yönelik çalışmalar süratle devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli'de Operasyona Giden Askeri Araca Bombalı Saldırı (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement