Tunceli'de PKK Jandarma Karakoluna Saldırdı, Piknikçiler Böyle Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de PKK Jandarma Karakoluna Saldırdı, Piknikçiler Böyle Kaçtı

Tunceli\'de PKK Jandarma Karakoluna Saldırdı, Piknikçiler Böyle Kaçtı

Tunceli il merkezine bağlı Gökçek Jandarma Karakolu'na dün öğleden sonra bir grup PKK'lı tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

01.08.2016 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli il merkezine bağlı Gökçek Jandarma Karakolu'na dün öğleden sonra bir grup PKK'lı tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Ölen ve yaralananın olmadığı saldırı anı ise Pülümür çayı kenarında piknik yapan vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla çekildi. Görüntüde, çatışmadan sonra PKK'lıların kaçtığı alandan dumanlar yükselirken, piknikçiler ise araçlarıyla bölgeyi terk ediyor.

Tunceli kent merkezine 20 kilometre mesafede bulunan Gökçek Jandarma Karakolu'na dün öğleden sonra bir grup PKK'lı tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Karakoldaki askerlerinde anında karşılık vermesiyle başlayan ve kısa süren çatışmada ölen veya yaralanan olmadı. Askerlerin karşılık vermesi üzerine PKK'lılar Kutu Deresi vadisine doğru kaçarken, çatışma anı hafta sonu tatilini Gökçek Karakolu yakınlarında bulunan Pülümür çayı kenarında piknik yaparak geçiren bazı vatandaşlar tarafından cep telefonlarına çekildi. Çatışmadan sonra PKK'lıların kaçtığı ve Obüs toplarıyla vurulan Kutuderesi mevkiinde yükselen dumanlar ve ve silah sesleri yer alıyor. Cep telefonu görüntüsünde çatışma devam ederken vatandaşlar araçlarıyla bölgeyi hızla terk ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli'de PKK Jandarma Karakoluna Saldırdı, Piknikçiler Böyle Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement