Tunceli'de PKK'lılar Karakola Ekmek Götüren Aracı Yaktı - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de PKK'lılar Karakola Ekmek Götüren Aracı Yaktı

Tunceli\'de PKK\'lılar Karakola Ekmek Götüren Aracı Yaktı

Tunceli'nin Hozat ilçesinde yol kesen PKK'lı teröristler, karakola ekmek götüren kamyoneti durdurup sürücüsünü dövdükten sonra aracı ateşe verdi.

30.04.2016 20:49  Güncelleme: 23:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'nin Hozat ilçesinde yol kesen PKK'lı teröristler, Yenibaş Jandarma Karakolu'na ekmek götüren kamyoneti durdu. Teröristler, sürücüsünü dövdükten sonra aracı ateşe verdi.

BİR GRUP PKK'LI TERÖRİST, KAMYONETİ DURDURDU

Hozat İlçesi'nde kendisine ait kamyoneti ile Yenibaş Jandarma Karakolu'na ekmek götüren H.B, bu akşam saatlerinde bir grup PKK'lı tarafından durduruldu.

TERÖRİSTLER, KAMYONETİN SÜRÜCÜSÜNÜ DÖVDÜ

Teröristler, araçtan indirdikleri sürücü H.B'ye hakaret edip dövdü.

ARACI ATEŞE VERDİLER

Ekmek ve diğer yiyecekleri alan PKK'lılar, daha sonra aracı ateşe vererek bölgeden uzaklaştı.

BÖLGEDE GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILDI

Araç sürücüsü H.B., bölgeye giden Jandarma ekipleri tarafından tedavi edilmek üzere Hozat'a gönderilirken, bölgede geniş çaplı operasyonun başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli'de PKK'lılar Karakola Ekmek Götüren Aracı Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • : Öldürecektiler ya utanmaz herifi 10 30 Yanıtla
  • MİSAFİR: BİDE BU TERÖRİSTLERİ HASTANELERDE YEDİRİP İÇİRİYORSUNUZ .BUNLAR HAYVANDAN ÖTE YARATIKLARDIR NESLİNİ YOK ETMEK LAZIM . KÜRTLERİN YÜZ KARALARI PKK LILAR YOK OLACAKSINIZ 14 8 Yanıtla
  • Dzc81: Hiç merak etmesinler!!! Yakında leşleri alınır etekli kriptoların. 12 1 Yanıtla
  • DOCKA: VAYNE BURDA NE KADAR SAHTE VATAN SEVERLER VAR LO YAHU SAHTE VATANSEVERLER BAKIN BİLAL BİLE GÖKTE ZEMBİLE İNDİ ASKERLİK ETMEDİ İKİNCİSİ BAKIN YARIN ÖBÜRGÜN PARALARIN ÖZERİNDE ATATÜRKÜN RESMİ KALKACAK VE RT NİN RESMİ OLACAK SİZİ SAHTE VATANSEVERLER SİZİ 6 5 Yanıtla
  • Mazara: Ulan askerin ekmeği bunlara taşıtılırmı zehir koysalar içlerine ne olacak genelkurmay daki komutanların kafası bu kadar çalışmıyormu bunekadar laçkalık aklınızı başınıza alın bu memleket sahipsizmi sandınız 8 2 Yanıtla
  • ANTİ AKP: DEVLETİN ÖNEM ARZ EDEN 3 ADET GÖREVİ VARDIR 1 EĞİTİM 2 SAĞLIK 3 GÜVENLİK BU ÜÇ GÖREVİ ADAM GİBİ YAPAMIYORSAN ÇEKİP GİDECEKSİN AMA SİZİN DURUMUNUZ FARKLI MUHTEMELEN CEYLAN DERİSİNDEN YAPILMIŞ OLAN KOLTUKLARINIZIN ALT TARAFINA JAPON SÜRMÜŞLER O BAKIMDAN BIRAKAMIYORSUNUZ O KOLTUKLARI MADEM Kİ BIRAKAMIYORSUNUZ O VAKİT İŞİNİZİ ADAM GİBİ YAPIN TERAZİYİ DOĞRU KULLANIN... 5 4 Yanıtla
  • metahan: Biran önce itlerle mücadele etmek isteyen kişileri gönüllü olarak askere alınmasını istiyorum.Bu şerefsizlerin biran önce kökünü kazımanın zamanı geldi. 6 1 Yanıtla
  • Naz: Allah sonumuzu hayır etsin! 7 0 Yanıtla
  • darbe: Türkiye bir bütündür bölünemez.bölenler illuminati ve onun yardımcılarıdır. bir Türk olarak ülkemin tek bir evladıyla sorunum yoktur.ne kürt diye ayırdığınız kardeşimle , ne laz diye itelediğiniz karadenizlim le. ne de alevi diye hakir gördüğünüz insanımla. bizi bölmek isteyenler teror ve illuminatidir 6 1 Yanıtla
  • murat: Du etsin oldurmemis herifi) 2 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • MİT, PKK/KCK'nin sözde gençlik topluluğu kadın genel sorumlusunu etkisiz hale getirdi
    11:47 MİT, PKK/KCK'nin sözde gençlik topluluğu kadın genel sorumlusunu etkisiz hale getirdi

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/KCK'nin sözde gençlik topluluğu kadın genel sorumlusu Bişeng Brüsk kod adlı Rojda Bilen'i Süleymaniye'de düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi. Bilen, örgütün gençlik yapılanması içerisinde önemli bir konumda bulunuyordu ve gençleri tespit edip teşvik ediyor, ideolojik propaganda yaparak manipülasyon yapıyor ve eylem talimatları veriyordu.

  • Kırıkkale'de park halindeki otomobilin motor bölümünde çıkan yangın söndürüldü
    11:47 Kırıkkale'de park halindeki otomobilin motor bölümünde çıkan yangın söndürüldü

    Kırıkkale'de Hüseyin Kahya Mahallesi Rauf Denktaş Bulvarı'nda park halinde duran bir otomobilin motor bölümünde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti
    11:47 Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti

    Konya-Karaman kara yolunun 25. kilometresinde, otomobilin otobüs durağında bekleyenlere çarpması sonucu 4 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları sinir krizi geçirirken, yaralılar ise hastanelere kaldırıldı.

  • Hisarcık İlçe Müftülüğü Minik Öğrencilerin Harçlıklarını Gazzeli Kardeşleriyle Paylaştı
    11:47 Hisarcık İlçe Müftülüğü Minik Öğrencilerin Harçlıklarını Gazzeli Kardeşleriyle Paylaştı

    Hisarcık İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri 8 bin 80 TL'yi Gazzeli çocuklara göndermek üzere Müftü Sebahattin Akyol'a teslim etti. Müftü Akyol, minik öğrencileri örnek davranışlarından dolayı tebrik ederek, onları iyilik elçileri olmaya teşvik etti.

  • İstanbul'da 75 Milyon Liralık Yaban Hayvanı Kaçakçılığı Operasyonu
    11:46 İstanbul'da 75 Milyon Liralık Yaban Hayvanı Kaçakçılığı Operasyonu

    İstanbul'un Sarıyer ve Arnavutköy ilçelerinde yapılan operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 75 milyon lira olan koruma altındaki yaban hayvanlarına ait yüzlerce tahnite el konuldu. Operasyonda gözaltına alınan şüpheli hakkında işlemler devam ediyor.

  • Ankara Merkezli Operasyonda 40 Tefeci Şüphelisi Gözaltına Alındı
    11:46 Ankara Merkezli Operasyonda 40 Tefeci Şüphelisi Gözaltına Alındı

    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tefeci oldukları iddia edilen şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda, Ankara, Konya, Kastamonu, Zonguldak ve Denizli'de 40 şüpheli gözaltına alındı. 3 şüphelinin yakalama çalışmaları devam ederken, 1 şüphelinin cezaevinde olduğu belirlendi. Yakalanan şüphelilerin Cumhuriyet Başsavcılığına sevk işlemleri Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılacak.

  • Kayseri OSB eski Başkanı ve yöneticilerin yargılandığı davaya devam
    11:46 Kayseri OSB eski Başkanı ve yöneticilerin yargılandığı davaya devam

    Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) eski Başkanı Tahir Nursaçan ile birlikte yöneticiler Adil Özhan, Ali Yaprak, Şeref Özdemir, Özer Bostancı, Seyhan Arifoğlu ve Süleyman Sarptaş'ın yargılandığı davaya devam edildi. Duruşmada sanıklar katılmazken, taraf avukatları hazır bulundu. Bir önceki mahkemede, cumhuriyet savcısı mütalaasını açıklamıştı. Mütalaada, bazı sanıkların 'resmi belgede sahtecilik' ve 'zimmet' suçlarından beraat etmesi istenirken, duruşma eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

  • Erzurum ve Kars'ta kar nedeniyle 341 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor
    11:46 Erzurum ve Kars'ta kar nedeniyle 341 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor

    Erzurum'da aralıklarla devam eden kar nedeniyle kırsaldaki 327 mahallenin yolu ulaşıma kapandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kapalı mahalle yollarındaki karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Kars'ta da olumsuz hava koşulları nedeniyle 14 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor. Kar yağışının etkili olduğu bölgede ekipler, yolların ulaşıma açılması için çalışmaya devam ediyor.

  • Muğla Valisi İdris Akbıyık, Yaşlılara Saygı Haftası'nı Kutladı
    11:46 Muğla Valisi İdris Akbıyık, Yaşlılara Saygı Haftası'nı Kutladı

    Muğla Valisi İdris Akbıyık, yaşlıların genç nesle rehberlik ettiğini ve geleceğe ışık tuttuğunu belirterek, yaşlılara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti göstermenin önemine vurgu yaptı. Akbıyık, yaşlıların toplumsal yaşama aktif katılımını sağlamak ve yaşlılığı yalnızlık ve umutsuzluk dönemi olmaktan çıkarmak için ortak sorumluluk taşıdığımızı ifade etti.

  • Bayburt Belediye Başkanı Engelli ve Yetimlerle İftar Yemeğinde Buluştu
    11:45 Bayburt Belediye Başkanı Engelli ve Yetimlerle İftar Yemeğinde Buluştu

    Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Uzmanlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve İnsani Yardım Vakfı Bayburt Şubesi organizasyonuyla düzenlenen iftar yemeğinde engelli vatandaşlar ve yetim çocuklar ile bir araya geldi.

  • Mardin'de yağışla birlikte tarihi Dunaysır Köprüsü'nün debisi yükseldi
    11:44 Mardin'de yağışla birlikte tarihi Dunaysır Köprüsü'nün debisi yükseldi

    Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bulunan tarihi Dunaysır Köprüsü, bahar yağışlarıyla birlikte debisi yükseldi. Vatandaşlar, bu güzel manzarayı fotoğraflayarak keyifli anlar yaşadı.


Advertisement