Tunceli'de PKK'lılardan Polise Roketatarlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de PKK'lılardan Polise Roketatarlı Saldırı

Tunceli\'de PKK\'lılardan Polise Roketatarlı Saldırı

Tunceli'de PKK'lılar kentin güvenliğini sağlayan K-4 noktasına görev değişimine giden özel harekat polislerinin içinde bulunduğu zırhlı araca roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

24.09.2015 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'de PKK'lılar kentin güvenliğini sağlayan K-4 noktasına görev değişimine giden özel harekat polislerinin içinde bulunduğu zırhlı araca roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Polislerin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken, kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon başlatıldı.

Tunceli kent merkezinin güvenliğini sağlamak için 4 hakim tepeye kurulan polis özel harekat gözetleme noktalarından biri olan Batman Köyü'ndeki K-4 noktasına bu sabah nöbet değişimine giden özel harekat polislerini taşıyan zırhlı araca, PKK'lılar roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulundu. Saat 07.45'teki saldırıya polislerin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Ölen ya da yaralanan olmazken, yoğun ateş altında kalan PKK'lılar ormanlık alana kaçtı.

Kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Kobra helikopterler, bölgede uzun süre keşif uçuşu yaparken, PKK'lıların bulunduğu alanları ateş altına aldı. Bölgedeki operasyonlar sürüyor.

Tunceli Valiliği'nden saldırıyla ilgili yapılan açıklamada, "24 Eylül 2015 günü saat 07.40 sıralarında merkez 4 nolu kalekol noktasına çıkan özel harekat unsurlarına bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından silahlarla saldırıda bulunulmuştur. Güvenlik güçlerimizin anında karşılık verdiği silahlı saldırı sonucu herhangi zaiyat meydana gelmemiştir. Saldırı sonrasında bölgede başlatılan geniş çaplı operasyonlar devam etmektedir" denildi. - Tunceli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli'de PKK'lılardan Polise Roketatarlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement