Tunceli'de PKK Operasyonunda 19 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de PKK Operasyonunda 19 Kişi Gözaltına Alındı

Tunceli\'de PKK Operasyonunda 19 Kişi Gözaltına Alındı

TUNCELİ'de İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin PKK/KCK terör örgütünün şehir yapılanmasına yönelik düzenlediği ortak operasyonda 19 şüpheli gözaltına alındı.

20.03.2017 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TUNCELİ'de İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin PKK/KCK terör örgütünün şehir yapılanmasına yönelik düzenlediği ortak operasyonda 19 şüpheli gözaltına alındı.

Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın PKK terör örgütünün şehir yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, il merkezi ve Ovacık ilçesinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Çok sayıda ev ve işyerinde arama yapılan operasyonda 19 şüpheli gözaltına alınırken, yapılan aramalarda çok sayıda dijital delil ve döküman ele geçirildi. Soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı verilen ve firar olan şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenilirken, soruşturmanın devam ettiği bildirildi. - Tunceli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli'de PKK Operasyonunda 19 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement