Tunceli'de PKK'ya Ait 11 Depo Bulundu - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de PKK'ya Ait 11 Depo Bulundu

Tunceli\'de PKK\'ya Ait 11 Depo Bulundu

Tunceli'de PKK'ya ait 11 depo bulunduTunceli'nin Nazimiye İlçesi'nde PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlarda, içerisinde yaşam malzemeleri ve örgütsel dökümanların bulunduğu 11 depo bulundu.

23.03.2016 19:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'de PKK'ya ait 11 depo bulundu

Tunceli'nin Nazimiye İlçesi'nde PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlarda, içerisinde yaşam malzemeleri ve örgütsel dökümanların bulunduğu 11 depo bulundu.

Tunceli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Nazimiye İlçesi kırsal alanında düzenlenen PKK operasyonlarında, ağaç, tel ve saçlar kullanılarak imal edilmiş ve içerisinde yaşam malzemeleri bulunan yerlerin ele geçirildiği bildirildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"4'üncü Komando Tugay Komutanlığı tarafından, 21- 22 Mart 2016 tarihlerinde icra edilen operasyonda, Nazimiye İlçesi'nde bölücü terör örgütü tarafından kullanıldığı tespit edilen ağaç, tel ve saçlar kullanılarak imal edilmiş on bir adet depo, yaşam yeri ve mevziler bulunmuştur. Söz konusu bölgede muhtelif yaşam, yiyecek, inşaat ve kırtasiye malzemesi ile örgütsel doküman kalem, not defteri, kitap, gazete ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler yerinde imha edilmiştir. İlimizde terörist unsurlara yönelik düzenlenen operasyonlara devam edilmekte olup, güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli'de PKK'ya Ait 11 Depo Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement