Tunceli'de Sığınak ve Tuzaklanmaya Hazır Malzeme Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de Sığınak ve Tuzaklanmaya Hazır Malzeme Ele Geçirildi

Tunceli\'de Sığınak ve Tuzaklanmaya Hazır Malzeme Ele Geçirildi

Tunceli Valiliği, güvenlik güçleri tarafından yürütülen operasyonlar kapsamında PKK’lılara ait bir sığınak ve içerisinde bulunan çok sayıda malzemenin ele geçirildiğini bildirdi.

03.12.2015 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli Valiliği, güvenlik güçleri tarafından yürütülen operasyonlar kapsamında PKK'lılara ait bir sığınak ve içerisinde bulunan çok sayıda malzemenin ele geçirildiğini bildirdi.

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada İl Jandarma Komutanlığı tarafından merkez Altınyüzük ve Çiçekli köyleri arasındaki Kızıl Ziyaret Tepe bölgesinde operasyon yapıldığı bildirildi. Operasyonda PKK'lılar tarafından kullanılan sığınıkların tespit edildiğine dikkat çekilen açıklamada, "Bu sığınaklarda 2 el telsizi,2 telsiz şarj aleti,1 akım ölçer,1 cep telefonu şarj aleti, 20 metre infilaklı fitil,1 gece görüş özellikli el kamerası,14 adet ağrı kesici ampul,1 ocak, tekerlekli su tankı ve tahliye hortumları ele geçirilmiştir" denildi.

Tunceli'nin Hozat ilçesi Çiçekli karayolunda mayın arama tarama faaliyetleri de gerçekleştirildiğine dikkat çekilen açıklamada, "Burada ise menfez içerisine yerleştirilmiş tuzaklanmaya hazır 2 büyük tüp, 2 küçük tüp, 400 metre uzunluğunda kablo, muhtelif miktarda yaşam malzemesi bulunmuştur" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, ele geçirilen malzemelerin Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı doğrultusunda imha edildiğine ve bölgedeki operasyonların sürdüğünü de vurgulandı. - TUNCELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tunceli'de Sığınak ve Tuzaklanmaya Hazır Malzeme Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement