Tunceli'de Sürücüyle Özel Harekatçılar Arasında Tartışma - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de Sürücüyle Özel Harekatçılar Arasında Tartışma

Tunceli’de, bir araç sürücüsüyle özel harekat polisleri arasında trafikte yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu özel harekat polisleri tarafından havaya ateş açıldı.

20.03.2015 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'de, bir araç sürücüsüyle özel harekat polisleri arasında trafikte yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu özel harekat polisleri tarafından havaya ateş açıldı. Özel harekat polislerinin havaya ateş açması bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, olay, Tunceli merkez Atatürk mahallesinde meydana geldi. Özel bir araç sürücüsüyle trafikte özel araçlarıyla seyir halindeki özel harekat polisleri arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine vatandaşlar olay yerine geldi. Bu sırada özel harekat polisleri havaya ateş ederek olay yerinden uzaklaştı. Polislerin havaya ateş etmesine vatandaşlar tepki gösterirken, olay yerine gelen özel harekat polislerine de tepki gösteren vatandaşları dağıtmak için havaya ateş açıldı. Özel harekat polislerinin uzun namlulu silahlarla ateş açma anları evinin balkonundan olayı izleyen bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Belediye Eşbaşkanları Mehmet Ali Bul ile Nurhayat Altun'un devreye girmesiyle toplanan kalabalık sakinleştirildi. Emniyet ekipleri olay yerinde inceleme yaparak boş kovanları topladı.

Öte yandan olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı. - TUNCELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tunceli'de Sürücüyle Özel Harekatçılar Arasında Tartışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement