Tunceli'de Yol Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de Yol Çalışmaları

Tunceli'de şehir merkezindeki araç trafiğinin rahatlatılması için başlatılan alternatif yol çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirildi.

25.06.2016 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'de şehir merkezindeki araç trafiğinin rahatlatılması için başlatılan alternatif yol çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirildi.

Karayolları 86. Şube Şefi Aydoğan Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tunceli- Ovacık arasında yük taşımacılığı yapan büyük araçların kullanabileceği alternatif yol çalışması başlatıldığını söyledi.

Kent merkezindeki Atıl Üzelgün caddesinin yeniden düzenlenmesi için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Ergün, şunları söyledi:

"Tunceli-Ovacık arasında yük taşımacılığı yapan kamyonların şehrin içinden geçmesi, şehir trafiğinde sıkıntıların yaşanmasına neden olmaktaydı. Bu sorunu çözmek için Tunceli Belediyesi ile imzaladığımız protokolle Atıl Üzelgün caddesini kurumumuzun sorumluluk ağına aldık. 2 bin 100 metre uzunluğundaki yol yapım çalışması kapsamında yol genişletilerek standarda kavuşturulacak. Yine yola 3 metre genişliğinde ve 2 bin 100 metre uzunluğunda vatandaşların yürüyüş yapabilmesi için kaldırım yapacağız. 2017 de tamamlamayı hedeflediğimiz projemiz içinde 7 adet sanat yapısı ve ihata duvarları ve cevre düzenlemesi çalışmaları var. Yaklaşık 6 milyon liraya mal olacak projemiz tamamlandığında hem kentin araç trafiği rahatlayacak hem de kente modern bir ulaşım yolu kazandıracağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tunceli'de Yol Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement