Tunceli'de Yol Kesen PKK'lılar 3 Aracı Yaktı - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de Yol Kesen PKK'lılar 3 Aracı Yaktı

Tunceli\'de Yol Kesen PKK\'lılar 3 Aracı Yaktı

Tunceli'de Ovacık karayolunu kesen PKK'lılar kimlik kontrolu yaptı.

18.08.2015 00:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'de Ovacık karayolunu kesen PKK'lılar kimlik kontrolu yaptı. Ardından tüm yolcuları bir halka etrafından toplayan silahlı kadın ve erkekli PKK grubu örgüt propogandası yaparken, bazı kişilerin cep telefonları ile fotoğraf çekip kayıt yaptıkları görüldü. Terör örgütü üyeleri üç aracı ateşe verdikten sonra bölgeden ayrıldı.

Tunceli-Ovacık İlçesi karayolunu 25'inci kilometresindeki Venk Köprüsü yakınlarında ulaşıma kapatan yaklaşık 15 kişilik kadın ve erkekli PKK'lı grup, yoldan geçen araçları durdurup içindeki yolculara kimlik kontrolü yaptı. Yaklaşık 300 aracı durduran PKK'lılar, birçok yolcu ve sürücüyü bir araya toplayıp örgüt propagandası yaptı. Yol kesen grubun sorumlusu olan 'Sarya' isimli silahlı kadın PKK'lı, örgüt propgandası yaptıktan sonra karayolundan gece geçişlere izin vermeyeceklerini söylediği öne sürüldü. Kadın PKK'lının açıklamalarda bulunduğu sırada birçok yolcunun ise ellerindeki cep telefonları ile fotoğraf çekip kayıp yaptıkları dikkati çekti.

Yol kesme eylemi sırasında Avrupa'da yaşayan ve Ovacık'a giden Diyar isimli türkücüye de PKK'lılar türkü okuttu. PKK'lılar daha sonra Özel İdare Genel Sekreterliği ile TEDAŞ İl Müdürlüğü'ne ait toplam 3 otomobili ateşe verip yaktı. PKK'lı grup saat 21.00 sıralarında bölgeden ayrıldı. - Tunceli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli'de Yol Kesen PKK'lılar 3 Aracı Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Elazigli: Sizi devlet dusmanlari pkk li dhkpcliler 0 0 Yanıtla
  • gazikli: helal olsun 0 0 Yanıtla
  • müstafa: helalosun sana tc nerde 0 0 Yanıtla
  • Tokat'ın Niksar ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü
    20:28 Tokat'ın Niksar ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü

    Tokat'ın Niksar ilçesine bağlı Bayraktepe köyüne bağlı Çataltepe mevkisinde bulunan ormanlık alanda çıkan yangın, Niksar Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında yaklaşık 1 dönüm ormanlık alan zarar gördü.

  • Dubai Uluslararası Havalimanı'nda uçaklar sel sularında güçlükle ilerledi
    20:28 Dubai Uluslararası Havalimanı'nda uçaklar sel sularında güçlükle ilerledi

    Birleşik Arap Emirlikleri'nde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Dubai Uluslararası Havalimanı'nı sular altına kalırken, uçaklar sel sularında güçlükle ilerledi. Flydubai havayoluna ait bir uçağın sel sularında güçlükle ilerlediği anlar ise çevredekiler tarafından anbean kayıt altına alındı. Havalimanında 21 yurtdışı ve 24 yurtiçi uçuş iptal edilirken, 3 uçuş ise komşu havalimanlarına yönlendirildi.

  • Park halindeki araca çarpan otomobil ters döndü
    20:25 Park halindeki araca çarpan otomobil ters döndü

    Sivas'ta seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önce park halindeki otomobile çarptı, daha sonra da takla attı. Kaza sonucunda sürücü hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu iyi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, Protokol Üyelerini Ziyaret Etti
    20:22 Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, Protokol Üyelerini Ziyaret Etti

    Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, Belediye Meclis Üyeleri Osman Yurtseven ve Ümran Göçen ile birlikte Foça protokol üyelerini makamlarında ziyaret etti. Başkan Fıçı, Foça'nın daha çok gelişmesi ve kalkınması için tüm kamu kurumlarıyla birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

  • Samsun'da trafik kazası: 8 kişi yaralandı
    20:20 Samsun'da trafik kazası: 8 kişi yaralandı

    Samsun'un Vezirköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı. Kazanın nedeni hatalı sollama olarak belirlendi. Yaralılar, ambulanslarla Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Besi çiftliğinde yangın: Çok sayıda kurbanlık büyükbaş telef oldu, 1 kişi dumandan etkilendi
    20:20 Besi çiftliğinde yangın: Çok sayıda kurbanlık büyükbaş telef oldu, 1 kişi dumandan etkilendi

    Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde bulunan bir besi çiftliğinde çıkan yangında çok sayıda kurbanlık büyükbaş hayvan telef oldu ve bir kişi dumandan etkilendi. Yangını kontrol altına alan ekipler soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Olay anları cep telefonu kamerası ve dron ile görüntülendi. Vatandaşlar da yangını söndürmek için yardım etti.

  • İsrail saldırılarında binlerce kadın hayatını kaybetti
    20:19 İsrail saldırılarında binlerce kadın hayatını kaybetti

    Birleşmiş Milletler (BM) Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi Birimi, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında 7 Ekim'den bu yana 10 binden fazla kadının hayatını kaybettiğini belirterek, hayatını kaybeden kadınların 6 bininin arkalarında 19 bin yetim çocuk bıraktığı ifade edildi. Raporda, Gazze'de kadınların yerlerinden edildiği, dul kaldığı ve açlıkla karşı karşıya olduğu belirtildi.

  • Yalnız yaşayan adam evinde ölü bulundu
    20:19 Yalnız yaşayan adam evinde ölü bulundu

    Denizli'de 60 yaşındaki adam ofis aynı zamanda ofis olarak da kullandığı evinde ölü bulundu. Mehmet Fikrettin Koyuncu'nun yakınları polis eşliğinde evine girdiğinde yaşlı adamı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Koyuncu'nun yaşamını yitirdiği belirlendi. Olayın kesin ölüm sebebi otopsi sonucunda belirlenecek.

  • A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti
    20:14 A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti

    A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti. Montella, antrenman öncesinde kulüp başkanı ve teknik direktörle bir araya gelerek sohbet etti. Ziyaretin ardından futbolcularla bir araya gelen Montella, başarı diledi.


Advertisement