Tunceli'deki Karayollarında Kış Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Tunceli'deki Karayollarında Kış Hazırlıkları

Tunceli Karayolları 86. Şube Şefi Aydoğan Ergün, yaklaşan kış mevsimi öncesi karla mücadele hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.

24.10.2013 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli Karayolları 86. Şube Şefi Aydoğan Ergün, yaklaşan kış mevsimi öncesi karla mücadele hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.

Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karayolları 86. Şube Şefliği olarak yaklaşan kış mevsimi öncesi karla mücadele çalışmasında kullanılacak iş makineleri ve ekipmanların gerekli bakım onarımdan geçirildiğini belirtti.

Tunceli'de bu yıl il genelinde ilk defa karla mücadele çalışmasının özel bir firmayla yürütüleceğini ifade eden Ergün, "Bu yıl Çemişgezek, Hozat, Nazımiye, Ovacık ve Pülümür ilçe bağlantı yollarında özel şirket 8 ekiple, Tunceli- Elazığ, Tunceli- Pertek ve Mazgirt ilçe yollarında ise 6 ekiple biz yapacağız. 592 kilometrelik karayolunda yürüteceğimiz karla mücadele çalışmasına katılacak tüm araçlarımız bakım onarımdan geçirildi ve buzlanmaya karşı da 200 ton tuzlu karışım hazırladık" dedi.

Karla mücadele çalışmalarının 1 Kasım'da başladığını ve nisan ayının ilk haftasına kadar devam ettiğini dile getiren Ergün, kış mevsiminin zorlu geçtiği Pülümür, Hozat, Ovacık ve Çemişgezek ilçelerinde sabit ekiplerin bulunduğunu, diğer ilçelere ise merkezden ekiplerle müdahale edeceklerini kaydetti. - Tunceli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tunceli'deki Karayollarında Kış Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement