Tunceli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tunceli'den Kısa Kısa

Tunceli Belediyesince ilaçlama çalışmalarına devam ediliyor.

19.06.2015 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli Belediyesince ilaçlama çalışmalarına devam ediliyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, havaların ısınmasıyla ortaya çıkan sinek ve haşerelere karşı başlatılan ilaçlama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

İlaçlama çalışmaları kapsamında, bütün mahallelerde cadde ve sokakların yanı sıra çöp konteynırlarının etrafı, piknik alanları ve yeşil alanlarda belirli aralıklarla ilaçlandığı kaydedilen açıklamada, sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa yapılan ilaçlama çalışmalarının yaz ayları boyunca devam edeceği vurgulandı.

Çemizgezek'teki mesire alanı hizmete açıldı

Çemişgezek ilçesinde yapımı tamamlanan mesire alanı hizmete açıldı.

Çemişgezek Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, Kayıkbaşı mesire alanının yapımının Kaymakamlık tarafından tamamlandığı belirtildi.

6 bin metrekare alan üzerine kurulan Kayıkbaşı mesire alanının, piknik yapmak isteyen Çemişgezeklilerin yeni durağı olarak göze çarptığı ifade edilen açıklamada, "20 kamelyası, 12 barbeküsü, 2 kauçuk zeminli çocuk oyun alanı, bir tranbolin, içinde oturma salonu, mutfak ve mescit bulunan 153 metrekare kapalı hizmet binası, dekoratif çeşmeleri, lavaboları yürüyüş yolları, otoparkı ve yeşil alanlarıyla Çemişgezek halkından büyük beğeni topluyor" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, mesire alanının ilçeye sosyal canlılık kazandıracağı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tunceli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement