Tunceli-Erzincan Karayolunda Araçlar Mahsur Kaldı - Son Dakika
Güncel

Tunceli-Erzincan Karayolunda Araçlar Mahsur Kaldı

Tunceli-Erzincan Karayolunda Araçlar Mahsur Kaldı

Tunceli'de etkili olan kar yağışı ve fırtına nedeniyle Tunceli-Erzincan, Tunceli-Ovacık, Tunceli-Nazımiye ve Tunceli-Pülümür karayollarında ulaşım sağlanamıyor.

06.01.2015 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'de etkili olan kar yağışı ve fırtına nedeniyle Tunceli- Erzincan, Tunceli- Ovacık, Tunceli-Nazımiye ve Tunceli- Pülümür karayollarında ulaşım sağlanamıyor. Tunceli il genelinde de 360 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.

Tunceli-Erzincan karayolunun Pülümür İlçesi'nin 2 bin rakımlı Cankurtaran Tepesi'nde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle aralarında TIR'ların da bulunduğu araçlar mahsur kaldı. Yoğun tipinin etkili olduğu ve zaman zaman görüş mesafenin sıfıra düştüğü bölgede karayolları ekipleri yolda kalan araçları kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kar kalınlığının 1 metreyi aştığı bölgede yoğun tipi de kurtarma çalışmaları güçlükle yapılabiliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli-Erzincan Karayolunda Araçlar Mahsur Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DOSAB ve DOSABSİAD Geleneksel İftar Programında Buluştu
    11:15 DOSAB ve DOSABSİAD Geleneksel İftar Programında Buluştu

    DOSAB ve DOSABSİAD tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği programında bölge sanayicileri bir araya geldi. İftar organizasyonunda birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıldı. DOSAB Başkanı Levent Eski, yapılan faaliyetlerin yanı sıra birlik ve beraberliği güçlendirmenin de önemli olduğunu belirtti.

  • Eskişehir'de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
    11:14 Eskişehir'de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

    Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'un başkanlığında yapılan toplantıda, 2023 yılında ilimizde yapılan çalışmalar değerlendirilerek 2024 yılı için yapılması gereken konular ele alındı. Vali Aksoy, aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede etkinliğin en üst noktaya çıkarılmasını hedeflediklerini belirtti.

  • Çanakkale'de 9 düzensiz göçmen yakalandı, bir kişi tutuklandı
    11:14 Çanakkale'de 9 düzensiz göçmen yakalandı, bir kişi tutuklandı

    Çanakkale'de polis ekipleri tarafından yapılan kontrolde bir araçta Afganistan uyruklu 9 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı suçundan gözaltına alınan bir kişi ise tutuklandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi. Kontrolde, bir araca, bir çocuk can yeleğine, bir el hava pompasına, sekiz şambrel ve 11 bin 400 TL'ye el konuldu.

  • LÖSEV, Eskişehir'de kanserle mücadele eden çocuklar için iftar programı düzenledi
    11:13 LÖSEV, Eskişehir'de kanserle mücadele eden çocuklar için iftar programı düzenledi

    Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Eskişehir'de kanserle mücadele eden çocuklar ve aileleri için iftar programı düzenledi. Programda gölge oyunları, Türk Sanat Müziği konseri ve çocuk oyunları yer aldı. LÖSEV Genel Koordinatör Yardımcısı, vakfın 25 yıllık başarı öyküsüne vurgu yaparak mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

  • Erzurum Kültür İlkokulu 1. Sınıf Öğrencileri Mektuplarını Asker Abilerine Gönderdi
    11:13 Erzurum Kültür İlkokulu 1. Sınıf Öğrencileri Mektuplarını Asker Abilerine Gönderdi

    Erzurum Kültür İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri, ödev olarak kendilerine verilen ilk mektuplarını askerlere yazdı. Mehmetçik, minik yüreklerin duygu yüklü mektuplarına cevap vererek okullarında ziyaret etti. Ayrıca, 9. Kolordu Komutanlığı'nın karargahında da öğrencileri misafir etti. Tugay Komutanı Yardımcısı Piyade Albay M. Kelami Kablay, öğrencilere duygusal bir cevap vererek onları tebrik etti.

  • Van Çöreği Ramazan Ayında da Vazgeçilmezler Arasında
    11:13 Van Çöreği Ramazan Ayında da Vazgeçilmezler Arasında

    Van'da 1939 yılından itibaren üretilen ve dört mevsim tüketilen çörek, Ramazan ayında da vazgeçilmezler arasında yerini aldı. Küçük Yıldız isimli iş yerinde üretilen çöreği almak isteyen vatandaşlar ise uzun kuyruklar oluşturdu. Van çöreği, tereyağı, süt, sıvı yağ, şeker, maya, tuz ve unun belli miktarda karıştırılmasıyla yapılan bir lezzet olarak sofralardaki yerini koruyor. Çörekler, sipariş üzerine pek çok ülkeye de gönderiliyor. Van çöreğinin kalitesi ve lezzetiyle öne çıktığını belirten işletme sahibi Seyfi Duman, çöreğin bağımlılık yaptığını ve müşterilerin yıllar sonra bile tekrar gelip yediğini ifade etti. Ramazan ayında ise çörek talebinin arttığını ve işlerin daha da yoğunlaştığını söyledi.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Sosyal Medyada Yarışıyor
    11:12 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Sosyal Medyada Yarışıyor

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayları, seçim sürecinde sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanarak halka ulaşıyor. İYİ Parti'nin adayı Turhan Çömez, en fazla takipçiye sahip olan aday olarak öne çıkıyor.

  • Ordu'da Uzun Yol Şoförlerine İftariyelik Dağıtımı Devam Ediyor
    11:12 Ordu'da Uzun Yol Şoförlerine İftariyelik Dağıtımı Devam Ediyor

    Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında uzun yol şoförlerine iftariyelik dağıtımı yapmaya devam ediyor. Başlatılan uygulama, şoförler ve vatandaşlar tarafından beğeniliyor.


Advertisement