Tunceli İl Koordinasyon Kurulu Toplandı - Son Dakika
Yerel

Tunceli İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Tunceli'de İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

10.07.2014 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'de İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Toplantı, valilik salonunda Tunceli Valisi Osman Kaymak başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Kaymak, konuşmasında, İçişleri Bakanlığının son Valiler kararnamesiyle Tunceli'ye atandığını hatırlatarak, ilde ilk koordinasyon kurulu toplantısına iştirak etmiş bulunduğunu söyledi.

Sorunların çözülmesi, eksikliklerin giderilmesi ve kalkınma adına yeni projelerin hazırlanması için koordinasyona büyük önem verdiğini belirten Vali Kaymak, "Bu gün de ilimiz için yapılan yatırımları değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla bir araya geldik. Umarım devam eden süreçte koordinasyon ve işbirliği içinde yatırım ve projeleri beraber yürütürüz" dedi.

Tunceli'nin kalkınması ve daha iyi bir seviyeye ulaşabilmesi için planlanacak tüm projelerde kurumların işbirliğinin önemli olduğunu vurgulayan Vali Kaymak, "Bütünlüğümüzü koruyarak, birlik ve beraberlik içerisinde, koordineli bir şekilde yürütülen hizmetlerin devamlılığıyla vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden daha etkin bir şekilde faydalanmalarını sağlamak için herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmesi gerekiyor" diye konuştu.

Toplantı, yatırımcı kurumların yürüttükleri çalışmalar, devam eden, bitirilen ve hizmete sunulması düşünülen projeler hakkında bilgi vermelerinin ardından sona erdi.

Toplantıya, Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul, Vali Yardımcısı Kenan Eskin, ilçe belediye başkanları, yatırımcı kurumların bölge ve il müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. - Tunceli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tunceli İl Koordinasyon Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement