Tunceli Mazgirt Belediye Başkanından Altınok Öz'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Tunceli Mazgirt Belediye Başkanından Altınok Öz'e Ziyaret

Tunceli Mazgirt Belediye Başkanından Altınok Öz\'e Ziyaret

Tunceli Mazgirt Belediye Başkanı Tekin Türkel ve Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Genel Başkanı Alper Taş, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

20.05.2014 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli Mazgirt Belediye Başkanı Tekin Türkel ve Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Genel Başkanı Alper Taş, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ü makamında ziyaret etti.

Tunceli Mazgirt Belediye Başkanı Tekin Türkel ve Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Genel Başkanı Alper Taş, Yönetim Kurulu üyeleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ü makamında ziyaret ederek Kartal'da yeniden Başkan seçilmesi dolayısıyla tebrik etti. Ziyarette Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüsnü Yeşilyurt da yer aldı.

Tunceli Mazgirt Belediye Başkanı Tekin Türkel ve ÖDP Genel Başkanı Alper Taş ve Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Altınok Öz'e yeni dönemde de başarı dileklerinde bulundu. Mazgirt Belediye Başkanı Tekin Türkel ve ÖDP Genel Başkanı Alper Taş Kartal ve Mazgirt Belediyeleri arasında dostluk ve kardeşliğin geliştirilmesi ve yeni dönemde dostluk köprüleri kurulmasını isteyerek Başkan Altınok Öz'ü Mazgirt'e davet etti. Tekin Türkel ve Alper Taş, Başkan Altınok Öz'ün yakın ilgi ve misafirperverliğinden çok memnun olduklarını belirterek, "Yeni dönemde Sayın Başkanımız Altınok Öz'ü tebrik ediyor ve kendisine başarılar diliyoruz. Kendisine gösterdiği ilgiye de teşekkür ediyoruz" dedi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de, Tunceli Mazgirt Belediye Başkanı Tekin Türkel ve ÖDP Genel Başkanı Alper Taş ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, belediye başkanı seçilen Türkel'e de görevinde başarılar diledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tunceli Mazgirt Belediye Başkanından Altınok Öz'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement