Tunceli Vali Konağı Yakınlarındaki Silah Sesleri Polisini Alarma Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Tunceli Vali Konağı Yakınlarındaki Silah Sesleri Polisini Alarma Geçirdi

Tunceli Vali Konağı Yakınlarındaki Silah Sesleri Polisini Alarma Geçirdi

Tunceli'de vali konağı yakınlarında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahla havaya ateş etmesi üzerine konuttaki nöbetçi polisler de anında aynı yöne ateş açarak karşılık verdi.

15.10.2014 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'de vali konağı yakınlarında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahla havaya ateş etmesi üzerine konuttaki nöbetçi polisler de anında aynı yöne ateş açarak karşılık verdi. Polis bu kişileri tespit edip yakalamak için alarma geçti.

Dün saat 23.50 sıralarında kimliği henüz belirlenmeyen kişi ya da kişiler, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Munzur Çayı kıyısında bulunan Vali Osman Kaymak'ın oturduğu valilik konutu yakınlarından geçen Glamingo Caddesi üzerinde silahla havaya 3-4 el havaya ateş açtı. Bunun üzerine konutta bulunan nöbetçi polisler de aynı yöne ateş açtı. Alarma geçen Tunceli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il genelindeki bütün giriş-çıkışları kapatarak yolda geçen bütün araçlar üzerinde uygulama yaptı.

Valilik konutunun hemen karşısında silahla ateş açan kişiler ve ne amaçla ateş açtıkları belirlenemedi. Ateş açanların beyaz renkli bir otomobille Elazığ karayolu üzerindeki Atatürk Mahallesi yönüne gittiklerine dair bilgi alan polis ekipleri, bu güzergahta yoğunlaştı. Buradaki karayolunu çift taraflı trafiğe kapatan polis, iki yönden gelen araçları durdururak didik didik arama yaptı.

Ekipler araçlarda arama yaparken, özel hareket polisi de çevrede sıkı önlem aldı. Aramalar sonunda herhangi bir bulguya rastlanmazken, terörle mücadele ekipleri ve polis özel harekat timi alarma geçerek, sabah saatlerine kadar anayol ve kavşaklarda güvenlik önlemi aldı.

Açılan ateşte mermilerin valilik konutuna isabet etmediği belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. - Tunceli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli Vali Konağı Yakınlarındaki Silah Sesleri Polisini Alarma Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement