Tunceli ve Hakkari'den Gelen Sporcular, Tarihi Yerleri Gezdi - Son Dakika
Yerel

Tunceli ve Hakkari'den Gelen Sporcular, Tarihi Yerleri Gezdi

Tunceli ve Hakkari\'den Gelen Sporcular, Tarihi Yerleri Gezdi

Malatya’ya, 9. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları için Tunceli ve Hakkari ilinden gelen sporcular, Battalgazi ilçesindeki tarihi mekanları gezdi.

29.08.2014 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'ya, 9. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları için Tunceli ve Hakkari ilinden gelen sporcular, Battalgazi ilçesindeki tarihi mekanları gezdi.

Battalgazi Belediyesi tarafından "Tur Otobüsü" ile tarihi mekanları gezen sporcular, tarihi mekanlara hayran kaldılar. Gezi sonrası konuşan Malatya Bölge Antrenörü Burak Polat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a tur otobüsü ile öğrencilerin tarihi mekanları gezmesine katkı sağlamasından dolayı teşekkür ederek, "Sporcularımıza yapılan bu jestten dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a sonsuz teşekkür ediyorum. Tur otobüsü ile sporcularımız hem eğlendi hem de tarihi mekanları gezmiş oldu" diye konuştu.

Hakkari'den gelen Basketbol Antrenörü Gülşah Temur ise, "Biz Hakkari bölgesinden geldik. Yaz spor oyunlarından Malatya'ya 64 sporcu ile katıldık. Battalgazi Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu tur otobüsü ile çocuklarımızla birlikte tarihi mekanları geziyoruz. Bu anlamda Battalgazi Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tunceli ve Hakkari'den Gelen Sporcular, Tarihi Yerleri Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement