Tunceli Yeni Doğan Kız Bebek Bezle Boğulup Kadın Çantasında Munzur Çayı'na Atıldı - Son Dakika
Güncel

Tunceli Yeni Doğan Kız Bebek Bezle Boğulup Kadın Çantasında Munzur Çayı'na Atıldı

Tunceli Yeni Doğan Kız Bebek Bezle Boğulup Kadın Çantasında Munzur Çayı\'na Atıldı

Yeni doğan kız bebek bezle boğulup kadın çantasında Munzur Çayı'na atıldı TUNCELİ'de Munzur Çayı kenarında balık avlamaya giden vatandaşlar, su kenarında takılmış olarak buldukları çantayı açtıklarında içinde yeni doğmuş bir kız bebek cesedi gördü.

20.07.2015 23:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni doğan kız bebek bezle boğulup kadın çantasında Munzur Çayı'na atıldı

TUNCELİ'de Munzur Çayı kenarında balık avlamaya giden vatandaşlar, su kenarında takılmış olarak buldukları çantayı açtıklarında içinde yeni doğmuş bir kız bebek cesedi gördü. Güvenlik güçlerinin yaptığı incelemede bebeğin kefen gibi sarılarak boğulduktan sonra kadın çantasını konulup çaya atıldığı belirlendi. Henüz göbek bağı bile kesilmemiş ve bir günlük olduğu tahmin edilen bebeğin yasak ilişki sonucu dünyaya gelmiş olabileceği ihtimali üzende duran jandarma, öncelikle annenin belirlenmesi için çalışma başlattı.

Tunceli il merkezine yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta bulunan Anafatma mevkiinde Munzur çayı kenarında olta ile balık avlayan vatandaşlar, çay içinde çalılıklara takılmış bir kadın çantası buldu. Çantayı su kıyısına getirerek açan amatör balıkçılar, içinde vücudunun tamamı bezlere sarılmış bir kız bebek cesedine rastladı. Durumu hemen jandarmaya haber veren balıkçılar, çantayı olay yerine gelen ekiplere teslim etti. Tunceli Jandarma Komutanlığı'na bağlı olay yeri inceleme ekipleri çantayı inceledikten sonra açtı. Açılan çantadan içinde bezlere sarılarak, ağzı kapatılmış boğulmuş bebek cesedi dışarı çıkarıldı. Jandarma ekiplerinin yaptığı ilk incelemede bir günlük olduğu tahmin edilen bebeğin göbek bağının henüz kesilmediği ve muhtemelen 1 günlük kız bebek olduğu anlaşıldı.

Jandarma tarafından Tunceli Devlet Hastanesi morguna kaldırılan bebek cesedi üzerinde yapılan ön incelemede bebeğin sağlıklı doğduğu kilosu ve boyunun standartlar dahilinde ve bir günlük olduğu tespit edildi. Bebek cesedi daha ayrıntılı inceleme yapılmak üzere Cumhuriyet savcılığının talimatı ile Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Cumhuriyet savcılığının başlattığı soruşturma kapsamında bebekten alınan kan örnekleri ile yola çıkılarak ilk olarak annesinin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Tunceli genelindeki hamile kadınlar üzerinde çalışma başlatılırken Tunceli yönünden Ovacık ve Munzur vadisi güzergahındaki tüm mobese kameraları da incelemeye alınarak çocuğunu Munzur suyuna atarak boğan cinayet zanlısı aranmaya başlandı.

Ferit DEMİRTUNCELİ, (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli Yeni Doğan Kız Bebek Bezle Boğulup Kadın Çantasında Munzur Çayı'na Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Asu 34: Tuncelide çarpık ilişkiler hafsaffada,halk aksama kadar güzel giyinen sık giyinen zengin olan insanların dedikodularını yapmaktan,silik insanların saman altından su yürüttüğünü görmezden gelmektedirler...Göründüğü gibi 9 ay taşıyin su kenarına boğup atın bu olay asla kapanmaz DNA testleri yapilir hertürlü aydinlatilacak bu olay.Kedi bile yavrusunu bu sekilde öldürüp atmaz bi köşeye,Umarim en kisa zaman da onu dünyaya getirip te öldürenler cezalarını cekeler 0 0 Yanıtla
  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement