Tünçmen Teog Tercih Danışmanlığı Bürolarına Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Tünçmen Teog Tercih Danışmanlığı Bürolarına Ziyaret Etti

Tünçmen Teog Tercih Danışmanlığı Bürolarına Ziyaret Etti

Adıyaman’ın Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, TEOG Tercih Danışmanlık Bürolarını ziyaret etti.

27.07.2016 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, TEOG Tercih Danışmanlık Bürolarını ziyaret etti.

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, Kahta İlçesinde uzman rehber öğretmenler tarafından oluşturulan tercih bürolarını ziyaret ederek çalışmaları inceledi.

Kahta İlçesinde uzman ekipler tarafından kurulan tercih bürolarında öğrencilerin TEOG puanlarına göre lise tercihlerini sağlıklı bir şekilde yapılması amaçlanıyor.

Tercih yapmak için gelen öğrencilerle de sohbet eden Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Tünçmen öğrencilere iyi bir liseye yerleşme temennisinde bulunarak, başarılar diledi.

2016 TEOG tercih işlemlerinin 15 Temmuz tarihinde başladığını ve 29 Temmuz tarihinde sona ereceğini belirten Tünçmen, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak İlçemizde altı okulumuzda TEOG tercih danışmanlığı bürosu oluşturduk. Öğrencilerimizin mağdur olmamaları ve yanlış tercihlerde bulunmamaları için tercih büromuzu oluşturduk. Tercih bürosuna gelen öğrencilere uzman rehber öğretmenlerimiz yol göstererek doğru tercihte bulunmaları yönünde yardımcı oluyorlar. Tercih bürosuna öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Buraya gelen öğrenciler rehber öğretmenler eşliğinde tercihlerini daha sağlıklı bir şekilde yapıyorlar. Tercih bürosunda görev alan öğretmen ve idareci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Tercih bürosuna giden öğrenciler ise, rehber öğretmenler eşliğinde daha sağlıklı ve bilinçli tercihte bulunduklarını belirterek, bu hizmeti sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürüne, idarecilere ve rehber öğretmenlere teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tünçmen Teog Tercih Danışmanlığı Bürolarına Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement