İstanbul'da Şüpheli Motosikletten Çakmak Gazı Tüpü Çıktı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Şüpheli Motosikletten Çakmak Gazı Tüpü Çıktı

İstanbul\'da Şüpheli Motosikletten Çakmak Gazı Tüpü Çıktı

İstanbul'da Levent'teki Harp Akademileri Tüneli'nde yolun kenarında bulunan şüpheli bir motosiklet polisi alarma geçirdi. Üzerinde çakmak gazı tüpü bulunan motosiklet fünyeyle patlatıldı.

20.04.2016 22:09  Güncelleme: 23:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Ankara istikameti, Maslak Harp Akademileri tünelindeki şüpheli bir motosiklet polisi alarma geçirdi.

VATANDAŞLAR GÖRDÜ, POLİSİ ÇAĞIRDI

Edinilen bilgiye göre, saat 21.15 sıralarında Maslak Harp Akademileri tüneli, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Ankara istikametinde, terk edilmiş şekilde bulunan bir motosikleti fark eden vatandaşlar durumu polis bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri burada önlem alarak durumu uzman ekiplere bildirerek tedbir amaçlı yolu TEM otoyolunu Ankara istikametine trafiğe kapattı.



MOTOSİKLETTEN ÇAKMAK GAZI ÇIKTI

Bomba imha uzmanı tarafından incelenen motosiklette çakmak gazı tüpü ve pet şişe çıktığı belirtildi. Riske girmeyen bomma imha uzmanları motosikleti kontrollü şekilde patlattı.

YOL TRAFİĞE AÇILDI

Kontrollü patlatmanın ardından yol trafiğe yeniden açıldı.

EMNİYET'TEN AÇIKLAMA: ÇAKMAK TÜPÜNDEN BAŞKA BİR ŞEY YOK

Bu arada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Akşam saatlerinde TEM Otoyolu Ankara istikameti Maslak yol ayrımında bulunan köprü altında terk edilmiş halde bir motosiklet bulunmuş, motosiklet üzerinde dışarıdan görünür şekilde bir çakmak tüpü olduğunun anlaşılması üzerine, durum şüpheli bulunarak olay yerine uzman ekipler çağrılmış ve gerekli emniyet tedbirleri alınmıştır. Uzman ekipler tarafından çakmak tüpü fünye ile patlatılmak suretiyle etkisiz hale getirilmiş ve çakmak tüpünden başka bir şey olmadığı anlaşılmıştır" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Şüpheli Motosikletten Çakmak Gazı Tüpü Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ROJ: Arkası sağlam adama ne denir 3 32 Yanıtla
  • ROJ: Arkası sağlam adama ne denir 5 8 Yanıtla
  • ROJ: Arkası sağlam adama ne denir 3 8 Yanıtla
  • ROJ: Arkası sağlam adama ne denir 2 8 Yanıtla

Advertisement