Tüp Aracına Çarpan Otomobil Takla Attı: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Tüp Aracına Çarpan Otomobil Takla Attı: 2 Yaralı

Tüp Aracına Çarpan Otomobil Takla Attı: 2 Yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde park halindeki tüp aracına çarpan otomobil takla attı.

23.06.2015 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde park halindeki tüp aracına çarpan otomobil takla attı. Başka bir aracın da karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Yeşiltepe Kepez yolunun Göçmenler Sokak mevkisinde yaşandı. İddiaya göre Murat Güz (37) idaresindeki 67 LP 390 plakalı otomobil şehir merkezi istikametine seyir halinde iken yol kenarında park halinde duran Uğur Keskin (25) idaresindeki 34 FG 4516 plakalı tüp yüklü kamyonete çarptı. Otomobil çarpmanın etkisi ile kontrolden çıkarak önce takla attı ardından da sürüklenmeye başladı. Kazayı son anda fark eden Recep Aydın (42) idaresindeki 54 YZ 123 plakalı otomobilde takla atan otomobile çarptı. Kazada takla atan otomobilin içerisinde mahsur kalan sürücü Murat Güz 112 sağlık görevlilerinin yardımı ile dışarı çıkartıldı. Olay yerinde ilk tedavisi yapılan Murat Güz ambulans ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada hafif yaralanan diğer otomobil sürücüsü Recep Aydın'da kendi imkanları ile hastaneye giderek tedavisini yaptırdı.

MAHALLE SAKİNLERİNİN CEP TEPKİSİ

Kazada hafif yaralanan sürücüsü Recep Aydın, tüp arasının park halinde mi yoksa hareket halinde mi olduğunu bilmediğini, otomobilin ona çarparak takla attığını fark edip frene bastığını ancak duramayıp çarptığını söyledi. Mahalle sakinlerinden Bayram Atasoy bölgede yol kenarlarında cep olmaması nedeniyle sürekli kazaların yaşandığını belirterek önlem alınmasını istedi. Bir başka mahalle sakini Barış Çengel ise kazaların yaşanmaması için yol kenarlarına bir an önce cepler yapılması gerektiğini söyledi.

Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tüp Aracına Çarpan Otomobil Takla Attı: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement