Tüp Bebek Aileleri Bahar Şenliğinde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Tüp Bebek Aileleri Bahar Şenliğinde Buluştu

Tüp Bebek Aileleri Bahar Şenliğinde Buluştu

Bebek sahibi olma hayallerine tüp bebek uygulamaları sayesinde kavuşan aileler bahar şenliğinde buluştu.

06.06.2016 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bebek sahibi olma hayallerine tüp bebek uygulamaları sayesinde kavuşan aileler bahar şenliğinde buluştu. Memorial Ataşehir Hastanesi Tüp Bebek Merkezi'nde dünyaya gelen bebekler, ebeveynleri ve doktorlar bir araya gelerek keyifli bir Pazar günü geçirdi.

5 Haziran 2016 Pazar günü Sarıyer Korupark'ta gerçekleşen piknikte tüp bebek tedavisi ile dünyaya gelen en küçüğü 4 aylık, en büyüğü ise 11 yaşında olan çocuklar için pek çok eğlence alternatifi vardı. Memorial Ataşehir Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Başkanı Doç. Dr. Cem Demirel'in ev sahipliğinde gerçekleşen piknikte çocuklar palyaçolar eşliğinde oyunlar oynayarak eğlendi, fotoğraflar çektirdi, yüz boyama aktivitelerine katıldı.

Doç. Dr. Cem Demirel merkezde yapılan uygulamalar sayesinde son 5 yılda bin 100 ailenin çocuk özleminin mutlu sonla bittiğini belirterek, 'Ülkemizde her yıl 40 bin aile tüp bebek tedavisi görüyor. Her yıl, ileri teknoloji ve gelişen tekniklerle daha çok çiftin bebek sahibi olma arzusunu gerçekleştirebiliyoruz. Uzun yıllardır beraber çalışan ve deneyimli bir ekip olduğumuz için yalnız Türkiye'deki infertil ailelere değil, dünyanın dört bir yanında bebek sahibi olamama sorunu yaşayan ailelerin problemlerine çözüm buluyoruz. Son 5 yılda bin ailemizin bebek sahibi olma hayallerini gerçekleştirdik. Bu süreç, beraber yola çıktığımız ve başardığımız güzel bir yolculuk. Zamanla kocaman bir aile olduk. ve bugün de bir araya gelerek ailelerimizin bu mutluluklarına tekrar tanık olduk' diye konuştu.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tüp Bebek Aileleri Bahar Şenliğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement