Tüp Bebeklere Karne Hediyesi - Son Dakika
Yerel

Tüp Bebeklere Karne Hediyesi

Tüp Bebeklere Karne Hediyesi

Konya'da, özel bir hastanede tüp bebek yöntemiyle doğan ve sınıfını geçerek karne alan çocuklara karne hediyeleri verildi.

19.06.2013 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da, özel bir hastanede tüp bebek yöntemiyle doğan ve sınıfını geçerek karne alan çocuklara karne hediyeleri verildi.

Özel Selçuklu Konya Hastanesi'nde yapılan programda, tüp bebek yöntemiyle doğan çocuklara hastane doktorları, yetkililer ve aileleri tarafından hediyeleri verildi. Tüp bebek yönteminin yaygınlaştığını ve hastalar için kolay ulaşılabilir duruma geldiğini belirten Özel Selçuklu Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Kurucu Hekimi ve Bilimsel Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Çolakoğlu, "Gün geçtikçe bilimin ışığında bu teknoloji gelişmekte ve başarı oranlarımız artmaktadır. Bu cümlenin göstergesi olmak üzere hastanemizdeki Tüp Bebek Merkezi'nin fiziki şartlarını iyileştirdik. Burada doğan çocuklarımıza doğdukları yerleri gezdirip, onlardan bu bilim dalında çalışmalarını ve daha da ileriye götürmelerini isteyeceğiz" şeklinde konuştu.

Kendisinin dünyaya gelmesinde emek veren herkese teşekkür ettiğini ifade eden üçüz olan çocuklardan 10 yaşındaki Beyza Tanrıverdi, "Çünkü bu emekler benim var olabilmem de büyük rol oynadı" diye konuştu.

Konuşmaların ardından üçüz çocuklardan Hacer ve Ömer Tanrıverdi şiir okudu. Ardından hastane doktorları, yetkililer ve çocukların aileleri tarafından Özel Selçuklu Konya Hastanesi'nde tüp bebek yöntemiyle doğan çocuklara, karne hediyeleri verildi. Daha sonra çocuklar ve aileleri, doktor ve yetkililerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tüp Bebeklere Karne Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement